Конкурс «Сучасні фотовиставки»

Кращі фотографії від Sony World Photo Awards 2014
У 2014 році Sony World Photo Awards є всесвітньо визнаним конкурсом для професійного та аматорського фотографа.
Заявки на 2014 Sony World фотографія Нагороди менше місяця.

Фото: Карлос Дуарте, Іспанія, Entry, Open People
Карлос Дуарте взяв цю картину під час одного з його подорожі. Ця фотографія була прийнята в Долині Омо в Ефіопії. Я прийшов в село Арборе. Я шукав своє право і побачила бурий панамі підхід до нас. Він був дивовижним: жінки намагаються захистити себе від піскоструми, загортаючи себе в хустці, і я просто затискав обличчя. Я відкрив свої очі і бачив хлопчика, що сидів на старій дереві. Я здивився, щоб зробити портрет його – хмари наступної пісочниці вже ходили за ним.

р.

Фото: Ніколя Реусенс Боден, Швеція, Entry, Open Nature & Wildlife
Ця фотографія була взята Миколою Реушенсом в Швеції. Він сказав: Я був зйомки в природних, але контрольованих умовах. Деякі фотографії не можуть бути взяті в природі - або це займе багато часу і грошей, тому фотографічні семінари проводяться в стратегічних місцях і приваблюють всіх тих, хто хоче дізнатися основи фотографії (світлення, робота камери, склад і т.д.). Учасники дають можливість зробити фотографії таким чином. Незважаючи на те, що я був в управлінні ситуацією, цей постріл не спрацював. Я під керівництвом семінару, де ми фотографували дерево, відомий як agalychnis callidryas з Коста-Рика. Припустимо, жаба стрибала на гілці, де це величезне титанове бджолине. У мене було все готове заздалегідь, я просто змінив деякі налаштування і натискав на спуск ... решта історія.

Фото: Cory Kipa, Нова Зеландія, Entry, Open Nature & Wildlife
Ця фотографія була прийнята в Сіднеї, Австралія, на Торонга зоопарку біля Сіднея Харбора. Фотооператор Corey Kipa каже, що я просто спостерігався про те, що ходиться навколо корпусу. Вони не робили нічого особливого, а потім почали сильно дощати. Щоб уникнути вологих, я захоплюся під дахом з моє обладнанням і раптом помітив молодими кіраффами, що натовпують на вході в печеру. Вони були трохи плутані, тому що їх мати не з ними. Вони дивилися навколо, а потім я побачила свою маму підходити до них, якби нічого не сталося, і вони заспокоїлися. Я дуже щасливий, що я зумів його захопити.

Фото: Євген Столов, Росія, Entry, Open Arts and Culture
Фото було взято в одному з московських театрів – театр Моссовета. На малюнку актриса Лілі Болгашвілі.

Фото: Holger Schmidtke, Німеччина, Entry, Open Architecture
Станція метро в м. Дуйсбург, Німеччина. Фото знято Holger Schmidtke.

Фото: Ігор Крижко, Росія, Entry, Open Smile
На фестивалі кольорів в Новоросійську Фотографія Ігор каже: Я бачив фотографії таких подій до того, що я був дуже щасливий взяти участь в ньому. Я зацікавив, що не так багато в веселому житті, як у шансі захопити захід з самого центру. Я поставив камеру в поліетиленовий пакет і перемішував в натовпі. Коли дія почалася, я бачив майже нічого і раптом помітив цю дівчину, вкриту фарбою і з широким посміханням на обличчі. Я натискав тригер негайно. На жаль, я не знаю ім'я дівчини. й

Фото: Joyce Le Mesurier, Сінгапур, Entry, Open Arts
Молодий хутанський хлопчик намагається на масці танцюриста, що сидить навпроти; танцюрист відпочиває після фізичного захоплення замаскованого танка на барвистому фестивалі на Тамшінг Лахянському монастирі в Бумтан, Бутан.

Фотографія: Кевін Джон Bleasdale, Великобританія, Entry, Архітектура відкритих дверей
Кевін Джон Bleasdale зняв людей, які піднялися в будівлі O2 у Лондоні. Він каже: «Лондон туристи в гірських костюмах і безпечних поясах повільно піднялися полотнищем підвісом до куполи О2 Мілленій Дом до оглядового майданчика, розташованого на висоті 52 метрів, пропонуючи неперевершені види міських доків. На жаль, для фотографів ви можете скористатися лише мобільними телефонами з вами (на спеціальній кишені). Ця картина була взята на безпечну відстань. Я міцно стояв на землі і включився в каркас досить дивним розписом будівель.

Фото: Pedro Londoño, Колумбія, Entry, Відкритий Низький світло
Ця фотографія була взята на парк розваг в Меделліні, Колумбії. Фотооператор Pedro Londoño каже, що це місце, де запам'ятовується дитинства. й

Фото: Samantha Fortenberry, США, Entry, Відкритий низький світло
Samantha Fortenberry пояснює, що надихнула її взяти цю фотографію: У вас немає нічого, ніж у друзів. У літньому ваннi вiднески до дивовижних спогадів. Ви можете виростити і забути імен, але пам'ятайте про свої дитячі моменти назавжди. Ця фотографія показує мої друзі на Пірс в парку міста Скоттсборо, Алабама.

1910.46 р.

Фото: Sergio Carbajo, Іспанія, Entry, Open Travel
Sergio - це віддалене село Нага Нянью Когнацьких Народних, розташованих в Нагаланді, Індії, поблизу кордону з Мианмаром. Кожне село має Анг (куріння царів). Назва спадкодавця.

Фото: Симона Сапенза, Італія, Entry, Open Travel
Simone Sapienza назвав її роботу Faith. Зображується одна з найбільш консервативних районів Стамбула, де традиційна та модна співісти дивним чином.

1936 р.

й