452
Кардашян і Мекнес
Останнім часом Кім Кардашян був призначений для спарингу, оскільки Кімка не передавала всі надходження від продажу особистих речей на аукціоні, оголошених благодійними нарахунками коштів, які постраждали від Тифун Хайнян на Філіппінщині. Дійсність дива торгувала своїм старим одягом і аксесуарами, і безглуздими журналістами вдалося довести до того, що близько половини приступів Кардашян зберігав, хоча інші учасники аукціону чесно давали всі гроші на фонд. Так Кім мав зробити звичаї на публіці в своєму блозі на порталі знаменитості
Проблемою було те, що я звинуватив заподіяти людям. Але, вірити мене, я не завжди рекламую мій хороший дівчині, мій батько навчив мене це. Я пожертвую 10% мого доходу на благодійність, не тільки на аукціон.
У повідомленні Кардашян висловив сподівання, що інші будуть надихати її приклад і зрозуміти, що жертва є благословенням:
Будь-яке пожертвування є цінним, якщо воно походить від чистого серця. Я завжди допоможу людям щиро. Недостатньо сказати, що це розумна спроба Кардашян, щоб відбілити себе, додатково перевернули капелюхи проти неї.
Проблемою було те, що я звинуватив заподіяти людям. Але, вірити мене, я не завжди рекламую мій хороший дівчині, мій батько навчив мене це. Я пожертвую 10% мого доходу на благодійність, не тільки на аукціон.
У повідомленні Кардашян висловив сподівання, що інші будуть надихати її приклад і зрозуміти, що жертва є благословенням:
Будь-яке пожертвування є цінним, якщо воно походить від чистого серця. Я завжди допоможу людям щиро. Недостатньо сказати, що це розумна спроба Кардашян, щоб відбілити себе, додатково перевернули капелюхи проти неї.