1720
Як я купив принтер 3D
Це повідомлення є попередження тим, хто розглядає покупку 3D принтера. Здавалося б простий процес цивілізованих країн може літати на шматки проти суворих російських реалій. Не чекаючи себе, вдалося пройти всі можливі граблі, і на власній шкірі я переконався, що речі дійсно знаходяться на іншому боці екрана. Я запрошую вас дізнатися про помилки інших.
Моє хобі від симбіозу електроніки та програмування, а також мого інтересу до робототехніки, призвело до реалізації на початку 2013 року, що я зажадав 3D принтеру. Я живу в Санкт-Петербурзі, і тому повернув надію, що це бажання буде дуже швидко. Зберігаючи гроші, він почав шукати існуючі технології 3D друку. Якщо ви скорочуєте основні в одному столі, ви отримаєте про наступні:
Опис технології Мінімальна деталь Колір друку Ціна принтера (2013) FDM Шар плавлення 0,1 мм - 3000 $ SLA Стеролитографія 0,05 мм - 100000 $ SLS вибірковий лазерний зима 0.1 мм - 2000000 $ MJM Multi-jet модельний метод 0.025 мм - 250000 $ FC3D Кольоровий штукатурний друк 0.1 мм + 88000 $ LOM Шар склеювальних плівок 0.15 мм + 4000 $ Показано, що технологія лазерного замикання на найбільш доступній хвилині, цей мегаполісхієр є найбільш доступним. Виходячи з цього висновку я почав вибрати конкретну модель принтера для покупки. Після того, як багато порівняння, перегляд відгуки, коментарі для читання тощо, я прийшов до висновку, що принтер реплікатор2 був те, що мені потрібно. Звичайно, був хороший конкурент RigidBot 3D-принтер, який в деяких відношеннях (максимальний обсяг друку, роздільна здатність, ціна) був ще краще. Але, тривожно, це було початок, перші готові зразки пообіцяли лише осінньою, і як буде справа з програмним забезпеченням також не зрозуміло. В цілому я вибрав реплікатор2 від неординарної американської компанії MakerBot.
Зайдіть на свій веб-сайт, зробивши замовлення і сплачуйте за нього. Для принтера я також купила додаткову котушку з пластиком PLA. По дорозі, що мій перший Зробіть рішення про принтер без ретельного вивчення характеристик матеріалу. Пізніше я дізнався, що є два основні матеріали для технології FDM - ABS і PLA. Кожен з них має свої неповторні риси, і ви повинні знати про них перед покупкою. Я не опублікувати на детальному порівняння, це вже добре зроблено тут. Якщо різко, ABS міцна, її нерівності розгладжуються ацетоном, але при нерівному охолодженні вона деформується, що ускладнює друк великих деталей. ПЛА позбавлена цього недоліку, приємного на дотик. Але PLA має ще один великий недолік, щоб тримати в розумі: біорозкладний пластик. Від неї, наприклад, роблять одноразові екологічні страви. Біорозкладаний - це означає, що якщо ви кинути друковану частину з неї на вулиці, то через два роки трохи залишиться з неї. В домашніх умовах, в сухому і теплому середовищі, безумовно, буде стояти протягом п'яти років. Але якщо ваша мета - жити і жити кожен, то обов'язково варто забувати про ПЛА. Особливе захоплення - це гальмові комоди, які роздрукують двигуни з ПЛА для своїх трікоптерів. Не тільки міцність на розрив по шарам недостатньо для таких критичних застосувань - тому сама деталь після пари хітів в дощі позбавить реальну загрозу оточуючим в разі руйнування.
Але ми звернулися. Замовивши мій принтер навесні, я занурився в солодкий чек на момент, коли я відкрив вичерпну коробку посилок. Я все ще мав вагову ідею швидкості переміщення посилок з американського континенту, але я припускав, що в будь-якому випадку наша валіантна пошта буде сигналятися мені в поштовій скриньці, повідомивши мене про замовлення.
Після того, як місяць чекаю, я почав підозрювати, що деякі повідомлення воліють доставити посилки на ногу одержувачам. На одному з тих днів я знайшов повідомлення в моїй поштовій скриньці... Телеграми до імені! Я прийшов до поштового відділення. Але телеграма не дав мені, так як виявилося, що я вийшов занадто пізно, і вона була відправлена для тривалого зберігання на телеграф. По суті, наша пошта солодка. Це дивний організм, який живе за своїми правилами, тільки він розуміє. Багато поштових відділень працюють на робочі дні до 14:00; можуть випустити повідомлення на посилку після того, як вона має прокладений час в поштовому відділі; з яких причин надсилати телеграми для зберігання на телеграф - явно телеграми дуже важкі і займають багато місця на полиці. О, приїжджайте. Я не мав йти до телеграфу, бо я почав бути переповненим сумнівами - телеграма була якось підключена з посилкою. На сайті відстеження посилок я перевірив номер, зазначений при відправці - і клацання! Виявляється, що посилка була в Росії вже два (!!) тижні після замовлення. Решта часу розводять між сортовими вузлами, вирушили через митне оформлення, прокладаючи на склади і так далі. Тому я не здивував, що вона була застрягла в поштовому офісі – навіть якщо вона не біля будинку, але вже в Санкт-Петербурзі, що можна сказати, дуже близько. Щодо поштового відділення, дивно, працює у вихідні дні. У вихідні я вирішив отримати мій принтер.
Пост-офіс сказав, що з моменту отримання посилки до них, це означає, що митниця припинила її. Я подав повідомлення і відправив на наступне вікно, яке займає митне повідомлення. Але вони не працюють у вихідні, тому я повинен повернутися тут на робочий день.
Трохи відступати. Виявляється, що є кілька умов, при виконанні будь-якого з них митниця вважає, що вантаж буде комерційним і не пропустимою фізичною особою. Найголовніше:
1) Вартість вантажу становить понад 1000 євро.
2) Кількість одиниць товару більше 5.
При оформленні замовлення в інтернет-магазинах
У робочий день після того, як я збираюся зустрітися з митними працівниками. Зрозуміло, всі інспектори виявилися красивими молодими дівчатами. Але я радію передчасно. Взявши папір, я катувався на довгий час на питання про те, що це і що це для. Всі спроби пояснити, як працює принтер 3D, були розбиті на стіну непорозуміння. Я особливо пам'ятаю питання «що він друкує». Ми маємо грузинське ім’я Горідзе, а його ім’я – Аваса. Пам'ятайте, що монологія? І я був точно так само:
"Що таке принтер для?
- Для друку предметів з пластику
до Що він набирає?
до На спеціальній підкладці головне не те, що вона друкується, але як – в об’ємі.
до Що означає дивитися спеціальні окуляри?
до Ні, він створює об'ємні об'єкти в просторі.
до Що робити з ним? . ?
По-перше, я не був позбавлений шматка паперу, що висить на склі, кажучи, підготувати ці документи і повернутися назад. Перелік документів для фізичних осіб є обов'язковим, тому тут є список у повному обсязі (застосувати копію з виправленими помилками прописання):
1,1 км Копія паспорта
2,2 км Статус на сервери
3. У Замовлення (друк вашого замовлення з описом якісних, кількісних і витратних характеристик товарів)
4. Платежі (підтвердження платежу за придбані товари) «Операція кредитної картки, заява PayPal, порядок переказу коштів»
5. Умань Підтвердження замовлення
6. Жнівень Інші документи, необхідні для митного оформлення
Ви помітили Точка 6? Я трохи медитував на нього. Виявляється, що не важливо, які документи ви доводите, ви завжди можете знайти відсутній. Але нічого не зробити, приготувавши перші п'ять документів з переліку і знову пішли на митницю.
На наступний раз я прийшов, я був з іншої дівчини, і я боявся повторення порожнього діалогу. Але це ще гірше. Я був радий, що керівництво користувача, хоча він містить технічну інформацію, але для перевірки повинні надати переклад і завірену копію перекладача. В іншому випадку вони не розглянуть нічого. На пропозицію перевести безпосередньо з ними будь-який пункт просто щіткою стороною - це правила. У процесі спілкування він також звернув увагу на те, що митники мали труднощі з визначенням коду HS, до якого цей принтер належить - вони ніколи не визначилися.
Для довідки, HS - Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності або класифікатор продукту, що використовується в роботі з митним оформленням. Це, набір чисел, з якими закодовані товари. Для визначення HS можна використовувати як безпосередньо оновлені каталоги, так і зручні класифікатори, які полегшують вибір. Я намагався визначити себе, але я не міг. У зв'язку з тим, що загальна кількість категорій є дуже великим, і самі коди не зберігають швидко мінливий світ і часто доводиться вичавити продукт на сусідній групі, який підходить тільки з великим розтягом.
У пошуках потрібного коду знайдена цікава деталь. Виходить, що на сайті Державної служби є така послуга для населення - напишіть заявку і прикріпіть опис товару до неї, а через деякий час вони надішлемо класифікатором HS. Я вирішив використовувати його, особливо так як це безкоштовно.
Однак невеликий лов – заявка повинна бути підписана електронно. Відрізки не відлякують нас, а через кілька днів я вже на роз’ясненнях Ростелекому і отримав ключ USB, що містить ключ електронних підписів і сертифікат цього ключа. Вартість мене 600 рублів з трохи:
І вже цього вечора я написав заяву шаблону з докладним описом, і, за надійність, прикріпив посібник користувача.
І в той час як мій електронний додаток для визначення коду HS був висить на бокових лініях електронного уряду, ще одна поїздка до митного оформлення була зроблена для того, щоб придбати принтер 3D для мене. Я також приніс мені перекладаний посібник користувача, який, навпаки, хтось вже переведений до мене.
Цього разу митники вже підготували для мого візиту і на переїзді заявили, що: «... цей продукт не падає під категорію товарів для особистого користування, тому необхідно оформити митну декларацію вантажу. Як? Зв'язатися з митним брокером або за телефоном вище. й
Я негайно попередив, що це безпосередньо, щоб викликати телефон, який зазначений митницями. Для абонента почнеться, що телефонні консультації не дають, а дзвоник особисто приїжджає на територію м. Пулоково з питань консультації. Хто не знає, митниця Пулово розташована біля аеропорту Пулоково, тому не можна назвати швидко і приємними поїздками до них. Ну, відвідувач чекає черговий сюрприз - консультації не про реєстрацію декларацій, а не оцінці законності поведінки митного інспектора. Вся консультація скорочена до пошуку та демонстрації глав Митного кодексу, які падають під конкретний випадок зацікавленості. Ви можете знайти правильні розділи самостійно в Інтернеті.
Щоб отримати уявлення про те, що я вступаю в, я вирішив піти в митний брокер на консультацію. Не безкоштовно, до речі. На мене прислухав маленький флегматичний митний брокер. На свій комп'ютер запитав мене провідні питання, а після виклику колеги за консультацію видав вирок: «Так, продукт не впаде до категорії для особистого використання». Так, вам доведеться зробити митну декларацію. Так, реєстрація декларації не означає отримання вантажу, так як будуть потрібні два додаткові документи - свідоцтво та офіційне підтвердження виробника, що не існує елементів шифрування та криптозахисту всередині. Реєстрація декларації вантажу буде коштувати 20 тис. рублів. Приготуйте, що Вам також доведеться сплатити ПДВ 18% від вартості товару та митного збору. й
«Зроблено» почути, проте, почав пошук митного брокера. У Санкт-Петербурзі він почав методично називати їх. А потім був ще один сюрприз. Виявляється, що вони не працюють з фізичними особами! З юридичними особами – будь ласка, практично самі будуть вдаватися, але з фізичними особами – ні. І середня ціна за реєстрацію митної декларації вантажу, яка склалася близько 30 тис. Це не помітний рахунок для імпортних контейнерів компанії з товарами - на фоні оптових покупок сума просто невидима. І для звичайної особи, яка купила товари в іноземному інтернет-магазині - вартість неприпустимо.
Це зараз, маючи багато досвіду, я знаю грамотний і вигідний митний брокер, який працює з фізичними особами (до речі, якщо хтось потребує - контакт, я раджу). А потім я провів більше, ніж тиждень, що шукає брокера, щоб оформити декларацію на просту особу. Я знайшов, як завжди, від знайомства.
Був брокером на Василевському острові. На першому візиті була погоджена загальна схема роботи. Він робить декларацію, і я їду з нею. Так, занадто, виявився, щоб бути моїм великими помилками. У всіх випадках брокер повинен взаємодіяти з митними працівниками. Крім того, тепер можна подати декларацію в електронній формі, яка економить час. Але я не знаю все, що потім.
Коли я прийшов до брокера на мій декларацію, то ще одна особливість нашого митного законодавства, що припинилася. дата встановлюється на декларацію, тому ця дата повинна відповідати одному, коли ви подаєте її на митниці! Чи є це океї? Ні! Також, декларація вказує на курс обміну на день подачі, і якщо ці дві цифри не відповідають дійсності, декларація не буде розглядатися навіть. І курс на завтра стає відомо вдень, після торгівлі. Що таке, що брокер готує декларацію вдень, після чого він повинен бути обраний і наступний ранок, щоб з'явитися в митниці. До цього не забудьте сплатити ПДВ 18%, оскільки платежі також прив'язані до курсу обміну.
Коли вранці я з'явився на митному пості з готовою декларацією і стояв на лінії, я відразу повернувся. Вимкнено, що просто прикріплюємо чеки платежу не достатньо! Потрібні самостійно «регіструвати» кожну передачу в відділі оплати митниці Пуловського. Що таке, зателефонуйте в цьому відділі, запитайте, чи було отримано платіж, і якщо він був отриманий, запитайте його ідентифікувати, тобто призначити його унікальний номер з датою, на яку інспектор буде посилатися на нього в майбутньому. На моє питання, чому митники не займаються власним бюрократією, блискучою відповіддю: «Ми не робимо цього!» Взагалі я чув цю фразу «ми не маємо» так часто, що у мене було враження, що митниця існувала виключно для того, щоб ускладнити процес отримання вантажу і вибити гроші з розчинника. На мою шкоду, що завтра курс буде змінюватися і, можливо, доведеться сплатити відсутню різницю в ПДВ, я був відреагований: «Ви сказали, що потрібно сплатити ПДВ з резервом!» Різниця повернена Вам. Звісно, ніхто не попередив мене про це особисто, і це було вперше я почув про повернення коштів. Але він не сперечався, перевертався і пішов на інший ляпас.
Я маю на увазі траєкторію, яка повинна бути введена в новий час. Я помітив цей трикутник, що з'єднує митний брокер, Головний поштовий відділ і Пуловово Митниця на карті, щоб показати, що кожна поїздка являє собою. І все це довелося поєднуватися з роботою (який, звичайно, далеко за цим трикутником).
Брокер зробив мені нову декларацію з іншої дати, я сплатив ПДВ в банку вже з запасом і наступного дня з'явився з документами в митних органах. Інспектор, вивчивши декларацію, радо повернув його до мене, кажучи, що він містив помилки і що він не міг прийняти його в цій формі. Після довгого захоплення, він (або, вона є всім інспектором дівчини) з нерозголошенням прихильності, домовилися розповісти, де і які помилки були. Інспекція розказав, і я ледве встиг написати її вниз, постійно просить і з'яснюючи щось. Я отримав цю посаду – близько 9 коментарів! Далі поле не такий же код, потім розташування вантажу не правильно зазначено, після чого потрібний документ не вписується і т.д. Після збору всіх коментарів я пішов до митного брокера.
Попереду я про два місяці, щоб отримати принтер через митне оформлення! Кожен візит супроводжувався деякими навоями, вимагає нових документів і т.д. Я був особливо радий, що кожен інспектор мав свої коментарі. Я почав відчувати себе, що митники просто намагаються відірвати хабар. Але я не збираюся платити за принцип.
Три тижні після початку епоху з реєстрацією вантажної декларації, я випадково поспілкував жінку, яка також зареєструвала свій вантаж на митниці Пулоково. Я не пам'ятаю деталі її продукту, але вона була як косметика і креми. На відміну від мене. Але ще кілька тижнів спробували розташувати вантаж, переплановані - до того, як вона зуміла пропускати митниці простіше і швидше. Тільки до того, як вона отримала вантаж залізничним транспортом, і вона потрапила до Митного посту Санкт-Петербурга (Пульковський одержує доставку по повітряній пошті, а Санкт-Петербург - способи доставки землі). Я дізнався про те, що термін зберігання посилки в поштовій службі лише один місяць. І після цього необхідно самостійно написати заяву в поштовій службі на продовження терміну зберігання. Я шукав свій пакет в поштовому відділі більше місяця, і кинувся застосувати для розширення. Я боявся, що посилка вже зійшов назад, але на щастя, повільність пошти тут грали в руки - мій принтер все ще на Головному поштовому відділі.
На місяць після початку цього епізоду з митницею я втомився від того, що як митниця і брокер не прийде до угоди. Кожна сторона, як це відбувається, відмовляється від інших. Митниця звинувачує брокера незаконності, брокер стверджує, що митниця занадто пікантна. Я, працюю між ними, одночасно розуміючи труднощі митних законів, щоб знайти правду. Тому він вибрав день і зробив призначення з першим заступником голови м. Пуловово. До депутата, оскільки сам бос, очевидно, належить до кола обраного і не приймає відвідувачів. Але не так легко дістатися до першого заступника - він не приїжджає, потім передає дні прийому, потім затримки. В кінці, коли я зумів знайти депутата в місці (Я свідомо не даю імен всіх акторів тут), я окреслюв свою проблему і думки, що наші митні необов'язково пригнічують звичайних громадян. У відповідь я чую гарантії, що він особисто буде мати справу з цим питанням, викликом, який потребує його і переконайтеся, що я отримав пакет якомога швидше. Він навіть дав мені свій мобільний телефон для зворотного зв'язку. І пішов він у високі духи.
Я зустрівся рано – після візиту до органів, митники здавалося розірвати ланцюг. Прийнято декларацію, зареєстровано, але поставили багато додаткових претензій, тепер у письмовій формі. Серед нових документів були контракт на доставку товарів, свідоцтво на перевезення вантажів, реєстрація в Санкт-Петербурзі (!) та ін. На даному етапі наведено додаткові «плеасантні» особливості. Наприклад, документи та заяви не можуть бути доставлені та передані в інспектор. У офісі обов'язково необхідно вказати, що факс досягається, а потім попросити реєструвати, отримати вхідний номер і дату, написати їх на документи і тільки потім принести їх до митного інспектора! У 21 столітті майже ніхто не використовує факсову машину, я навіть забули, що вона виглядає як. Я не знайшов сам факс в іншому офісі, а процес передачі документів на нього не був без сюрпризів. Не кажучи вже про якість спілкування, просто технологія не дозволяє перенести більше 12 аркушів поспіль. І закінчився 30 сторінок документів! Це було передається на кілька етапів. Звісно, не можна назвати заступником голови на стільниковому телефоні – спочатку він «поганий», потім він просто не підбирав телефону.
Крім того, митники влаштували пошук посилки. Ми протестуємо, що я збираюся повернути пакет і не відкривати його. Я пам'ятаю день перевірки: Я був зайнятий всередині маленького приміщення без вікон, де був стілець, стіл, масштаб і пуста стійка. Пакет чекав на мене. У автопсії присутні тільки І і інспектор. З мене все було непристойно, з фотографіями окремо і назад. Природно, я повинен пояснити, чому цей елемент вкладено в посилку. Після чого я запросив повернутися до завтрашнього дня. Питання – чому не зараз, поки я тут – знаходився очікувана відповідь: багато роботи, і не можна формалізувати все до завтрашнього дня. Я мав піти на них наступного дня, щоб зареєструватися кілька. Я подав свідоцтво про перевірку і уважно читав його. Знімки були шахти і текст був правильним. А що-небудь змащував мене. Я прочитав її кілька разів, відчуття залишається. І це було тільки після підписання перевірки, що я зрозумів, що мене турбує. У акті вказана вага кожної деталі! І я не зробив ніякої ваги. Отже, два висновки – або фігури були взяті з стелі, або посилка була відкрита знову після мене, і кожен був зважений.
Зрозуміло, що я не зміг отримати сертифікат на принтер 3D, навіть якщо я бажав його дуже багато - людина просто не віддаляє її. Ні один підписав договір доставки, а не буде укладений. Що про реєстрацію, я не згадую його. І для кожного такого предмета обов’язковий лист з описом причин нездатності надання певних документів. Закрите коло: з одного боку, не можна подати необхідні документи, з іншого боку, не можна перенести звичаї без них.
І я дав декларацію, що позначається «відхилено». Я спробував зробити додаткову спробу, знову іншу декларацію було зроблено, максимально можливий пакет документів було зібрано з запитом про відсутність документів від прямого продавця принтера (приблизно, вони були відповідальні за контакт і оперативно відправлені сканування документів). І знову відхиляється.
Пошта завершила мене. Я просто взяв його і відправив його назад. Я дізнався про це випадково: Я потрібна інформація про терміни відправлення, що проходить через митне оформлення, і я пішов на поштовий сайт. Звідти, що розпочато процес повернення посилки на відправник. Я мав піти в поштове відділення і написати заяву про призупинення процесу повернення. Але якщо цей процес в поштовому відділі незворотний, або щось інше, але посилка не повертається. По дорозі вони не прийшли до відправника. На момент написання більше трьох місяців з моменту отримання посилки вказана «випущена Митниця для експорту в США». Вона ніколи не повернулася до США, і я не отримав ніяких грошей назад.
Тепер необхідно було повернути кошти, сплачені у вигляді ПДВ на митне оформлення. Після того, як ця процедура повернення здавалася тільки дитячою галькою. Всім необхідно було приїхати з документами до Митного суду Пулоково, написати заяву про повернення коштів, прикріпити оригінальні платіжні документи та реквізити банківського рахунку, де ці кошти повинні бути зараховані. Але після того, як митники вставили свої п'ять центів – чекали два тижні, поки вони остаточно повернули гроші. «Ми маємо багато роботи, щоб зробити» - це стандартне пояснення.
У той же час я отримав відповідь на сайт Державної служби на мій додаток для присвоєння HS коду на товари. Подано 4 місяці з моменту подачі заявки. Відповідь була досить очікувана – “Дійкі дані недостатньо для визначення коду HS. Заявник повинен повторно подати заявку протягом тижня, прикріпивши до нього ... . Іноземці повинні бути перекладені російською мовою і сертифіковані нотаріусом. Я навіть не збираюся прокоментувати цю нецензію.
По-перше, я поговорила в інший брокер, що займається оформленням товарів. Цікаво, як отримати посилку через митне оформлення. Після того, як у багатьох випадках не існує офіційних документів, не підписуються на рахунок-фактуру, немає договору про доставку. Відповіді мене шокували. Вимкніть ці документи лише зароблені! Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Або скажете, щоб ваша посилка.
Я пишу це в низькій надії, що ця ситуація досягне деяких посадових осіб, які можуть впливати на законодавчу базу і спростити покупку товарів в зарубіжних інтернет-магазинах. Ми пишаємося доступом Росії до СОТ, але для звичайних громадян це не призвело до поліпшення. І в магазинах ми продаємо такі ж товари, як за кордоном, тільки з обманом 200% і більше.
Підведення підсумків для тих, хто замовляє великі вантажі з-за кордону:
- Порівняйте покупки з-за кордону з покупкою з-за кордону тут. Звертаємо вашу увагу на те, що остаточна відмінність (з урахуванням митного оформлення, ПДВ, обов’язків та витрат) на гроші не так велика.
- Перевірити ретельно використовувані функції та технології – найцікавіше завжди написане в невеликих печатках або не написано на всіх.
- Не очікується, що для вас будуть виконуватися поштові працівники – контроль проходження посилки через електронну систему відстеження, зайдіть до поштового відділення.
- Якщо ваш вантаж коштує більше 1000 євро або більше 5 - відразу подивіться на митний брокер, інакше ви не отримаєте посилку.
- Обов'язково обговорити з брокером зобов'язання особисто брати участь у переговорах з митним інспектором.
- Не витрачаючи час, вантаж зберігається безкоштовно в поштовому відділенні тільки за перший місяць. Для продовження ще місяця потрібно написати заяву. Кожен наступний день крім цього буде коштувати вам за ціною 6 рублів за добу.
- Немає того, як ви покажете, що вантаж переповнений і буде відправлено назад. Не забудьте відстежити ці умови самостійно, і прийти до поштового відділення на час і написати заявку на продовження терміну зберігання (якщо з якихось причин митне оформлення затримується).
- Якщо ви вирішили піти в коридори керівництва, переконайтеся, що все, що відбувається там надійно записано для можливих наступних розмов на вищому рівні.
- Оплатити мито і ПДВ завжди сплачуйте суму достатнім запасом. Наступною процедурою повернення «екстра» є ще простіше, ніж подальші додаткові платежі відсутньої різниці через валютні коливання.
- Доручити вантажі на пошту Росії, бути морально підготовленим для його втрати або пошкодження.
- Якщо митниця вимагає отримання сертифікату на отриманий вантаж, сміливо звертайтесь до рішення Ради Євразійської економічної комісії від 25.12.2012 No 294, яка прокидається до наступного: «Добро, ввезене індивідуально в єдиний примірник для власних потреб, не підлягають сертифікації.»
Джерело: habrahabr.ru/post/205038/