У Нижньому Новгороді, за ініціативою відомих жителів міста Заурі Абуладзе, створено Тенісний клуб Ladies. Він вже грає як тенісний тренер. Видаліть жінок і дітей з моніторів, не буде видно! Він навіть написав Codex female, який можна легко знайти в Інтернеті: Перше, що ловить око волосся і волосся. Я дуже гарна зачіска, незалежно від того, який колір він, я не люблю, коли молоді красиві дівчата одягають грубі старі зачіски. Зачіска є найважливішим і цінним для жінок і чоловіків. Зачіска змінила своє життя багатьма способами, вона сприяла утворенню мого образу, завдяки цьому я став красивим і привабливим.
р.
«Краса і таланти пов'язані», «Заурі пише, «Талентовані жінки не потворні, або красиві жінки не талановиті». Якщо жінка не красива і беззаперечна, я намагаюся не доторкнутися або подарувати їй будь-який шанс, незалежно від генія або продигії.
Я не вважаю жінок в бізнесі, спорті або зв'язку з однією основною причиною – красиві і талановиті жінки завжди надихають мене і дарують мені велику міцність, енергію, радість і задоволення.
«Для жінки і чоловіка, кожна дружба з жінкою вважається самостійно. Для мене дружба з жінкою починається тільки тоді, коли виникає симпатія і пристрасть, що сприяє безмежній дружби між жінкою і чоловіком.
«Я вірю, що найважливіша фігура для жінок є фігурою, яка формує основу жіночої краси. Я дуже люблю, красиві і сексуальні груди. Прийміть, коли ви додаєте їй красиву форму. Хто знає, як це зробити і інші, чому ні. й
«Я не кладаю обличчя на фоні, це безглуздий. Людина - подарунок Богу і кожна жінка повинна насолоджуватися її красою обличчям і боротися, щоб зберегти його вічно молодий і красивий.
Заурі також бореться за обличчям - фотошопи.
Фото з Контактної сторінки Zauri. Завжди молодий і красивий.
р.
Я пропустив його.
«Я тримую жінок, які обирають мене з мого способу і боротися за місце в моєму серці, незалежно від того, наскільки красиві або королеви вони є». Для мене вони перестануть існувати одна важлива і основна причина. Я не приймаю і ніколи не буду приймати жіночий вибір, я готовий боротися тільки за мій вибір, будь-який інший вибір у мене не світло вогонь.
Щоб завоювати красиві і талановиті жінки, на жаль, можна лише особливо дарувати і талановитим чоловікам.
- відео
«Мій головний покликаний підкорити жінок, і я завжди досягне успіху. У нас є нові росіяни, які хочуть виграти красиві жінки за гроші. Я вірю, що цей метод неприпустимо і його ціна є пеніями. За допомогою грошей, золота, діамантів, ніхто не досягнув завойовує красиві і талановиті жінки. Це право. Ви можете просто забронювати фотосесію з місцевими моделями.
Судденно.
р.
Zauri любить фотошоп дуже багато.
3610Р. 4200Р.
Коо-Коо
Р
Р
р.
Єльцін, Немцов, Заурі.
Заурі та Михалков.
Заурі публікує книги про себе.
, Україна
Я був дрібним. Але він теж ковзає. І він ховає дітей.
На Заурі були батьки, які дали дівчатам навчатися.
729498
1 990 Р
р.
"Це все починається з дитинства."
Джерело: radulova.livejournal.com