1082
Джекі Чан важкі травми
Жилети Чан без сумніву один з найпопулярніших азіатських акторів, коханих дорослими і дітьми по всьому світу. Його популярність досягла таких висот, які вже встигли відкрити Джекічан Діснейленд. Хто думав, що у своїй кар’єрі понад 3000 поранень? У інтерв’ю він сказав: «Я лякаю над тілом: Я не знаю, чому я ще не в колясці.» Я запрошую вас знати 10 найсерйозніших ушкоджень актора, які вдалося отримати на набір фільмів. Пактурований череп, трикровий ніс, часткова втрата слуху, переломлена щелепа, зламані зуби, пошкодження шиї, перелом одного плечі та дисклокації іншого, глибока рана передпліччя, перелом більшості пальців, багато зламаних ребра, розміщені груди, багаторазові травми спини, включаючи хребетний перелом, дислокацію тазу, перелом коліна ...
Чан визначається для завершення болю та ризику його життя. Епіоди зйомок не здавали трюки, які він показує в кінці фільмів, роблять як сміятися, так і жахливо. У день я вже не можу зробити свої власні трюки буде мій останній день на роботі.
Ми знаємо, що коли дивитися мої фільми, вони дивляться реальну дію. Ми не робимо з Голлівудськими підробками, де навіть трюки мають подвійні!
Джекі знає, як зберегти своє слово, безпечно сказати, що майбутнє дитини не гірше, ніж його законний син – Джексон.
Плівка: "Полісна історія"
Під час падіння з другого поверху пошкоджено хребта.
Кіно: "Міркес"
При ковзанні спини на вагоні він ріже ліву око.
Плівка: "Суперполіцман"
Він збив його плечі, в той час як евакуація вертольота.
У мене немає часу, щоб зробити обертовий стілець і збити спину голови.
р.
Кіно: «Армур Бога»
Він прокинув себе з стіни будівлі на скелі вниз і травмував голову і вуха.
Огляд фільму: Арматор Божої 2: Операція Кондор
Коли він спійманий ланцюжка над землею, він потрапив на бар'єр, збочений грудей.
Плівка: "Проект А"
Він впав на вежу і травмував його хребта.
Фільм: «Кримінальна історія»
Перемикається між автомобілями і крутими зв'язками на обох ногах.
Кіно: Господь Дракон
Коли він знизився з гори, він зловив спину голови.
Виконав гірку вниз стовп під натяг. Згорніть руки і збочений його хребта.
Джерело: vse-krugom.ru
Чан визначається для завершення болю та ризику його життя. Епіоди зйомок не здавали трюки, які він показує в кінці фільмів, роблять як сміятися, так і жахливо. У день я вже не можу зробити свої власні трюки буде мій останній день на роботі.
Ми знаємо, що коли дивитися мої фільми, вони дивляться реальну дію. Ми не робимо з Голлівудськими підробками, де навіть трюки мають подвійні!
Джекі знає, як зберегти своє слово, безпечно сказати, що майбутнє дитини не гірше, ніж його законний син – Джексон.
Під час падіння з другого поверху пошкоджено хребта.
Кіно: "Міркес"
При ковзанні спини на вагоні він ріже ліву око.
Плівка: "Суперполіцман"
Він збив його плечі, в той час як евакуація вертольота.
У мене немає часу, щоб зробити обертовий стілець і збити спину голови.
р.
Кіно: «Армур Бога»
Він прокинув себе з стіни будівлі на скелі вниз і травмував голову і вуха.
Огляд фільму: Арматор Божої 2: Операція Кондор
Коли він спійманий ланцюжка над землею, він потрапив на бар'єр, збочений грудей.
Плівка: "Проект А"
Він впав на вежу і травмував його хребта.
Фільм: «Кримінальна історія»
Перемикається між автомобілями і крутими зв'язками на обох ногах.
Кіно: Господь Дракон
Коли він знизився з гори, він зловив спину голови.
Виконав гірку вниз стовп під натяг. Згорніть руки і збочений його хребта.
Джерело: vse-krugom.ru