Може бути, ми встановимо Леніна? Плетемо до Риму і з'ясуйте Котушка

Вікторія Славська
р.

Я хотів би розповісти про діда Леніна. Попри те, що мій дід виглядав його, і царя ту ж капелюх. Я не комуністична, і я ніколи не був жовта дівчинка. В жодному разі я маю на увазі злочини, вчинені Володимиром Уляничем, навпаки, проти своїх Але все ж, чому ти це робити? Професор Варшавський один раз сказав: «Нехай вони залишаються пам'ятками ілюстрації». У цьому випадку нагадка про те, що не робити, і не потрібно обрізати невинну кров під час жовтня революції. Ймовірно, якщо вона не була для неї, ми все ж живемо під монархією, але ж серфами. Якщо ми не народилися синьої крові? Питання крові, як сказав Булгаков.
І тут, як один з шанувальників Михайла Афанасьевича, екс-шкардаста бульвару, а зараз співачка київських відьмеж і захисник давньої архітектури Києва, Лада Лузіна, написана на її сторінці: «Так, хто буде об'єктом, що Ленін є виконавцем, давайте спочатку літати до Риму і Парижа і розбити з молотком пара статуї Калігули або Наполеона, щоб дізнатися, чи працює такий аргумент». Якщо це працює. Ця дія, швидше за все, викликала тільки відчуття допустимості. Але чи є вихід, щоб закрутити все в своєму шляху? Добре, зведений, танцював на його залишках, натягував на органи ... Що змінено?
Звичайно, Симоненка не підтримує прийняття питання розв’язання Кабінету, помста в повному обсязі. Серце кровоточивий червоний. Ось і червоний намет, день і ніч до цієї історичної (гістеричної?) дня на миті біля підніжжя лідера, не допомогла, не підійшов до вихованця. «Ми не будемо вимагати покарання тим, хто вже покарав Бог. А Бог вже покарав тих, хто зробив цей акт вандалізму, викриваючи їхню причину, сказав лідер Червоного Симоновка. Але слова Комуністичної про Бога не підходять разом.
А в цей час російські телеканали будуть брати над файт акомплі, перекручувати його власним чином, і ми маємо, на їх думку, національна погром. Так само росіяни розім'яли бідну ембаловану мумію в Маузолі до штук. Як це буде? І без неї, це мес і притулок. А європейці, які дивилися ці демонтажні ступні, навряд чи хочуть взяти нас загарбниками в Європу.
Ймовірно, це потрібно лише переїхати на інше місце, адже в центрі столиці це дійсно не належить. Але чому він вже зараз стає? І чому монстри вже розібрали його для сувенірів - ті ж, хто зламав його?! Продати його на e-Bay пізніше?
Так, і до речі, чому поліцейські, стоячи, спокійно і спокійно дивляться те, що сталося? Так хто-небудь на борту. А зовнішній вигляд кабелів і спецтехніки для знесення, які були доступні, також вказують на те, що це попередньо запланована дія. Щоб зробити різницю. Після того, як головна місія цієї божевільної дії полягає в перерозподілі уваги. Ще один акт, який поділився думкам мас на 2 тапоради: "для" (довгий час до демоліки!) і "поганий" (вандали, чому дотик - стояв, не турбували всіх). Тільки їжа для демонстраторів, які вже розмножуються, як гриби після дощу.
Кожна епоха має свої герої, її символи та її вороги. Отже, слід пам'ятати про зміну режиму? Питання і відповіді

Категории

Смотрите также

Новое и интересное