2219
Нілсон Мандельа, батько народу. Я воював як проти білого панування, так і чорного домінування.
Я не знаю, які похорони люблять в Південній Африці, але давайте уявляти Нельсон Мандельу – російська стиль – трупін, латунь і колодки з замовленнями.
На одній подушці - Наказ Головуба, перший ступінь в платині, 2002
Порядок дружби, Росія, 1995
Порядок Playa Chiron, куб. 1984
Зірка дружби народів, ГДР 1984
Наказ Нілу, Єгипет, 1997
Наказ Ярослава Мудрого, Перший ступінь, Україна 1998
Порядок Харат Ратна, Індія
Медаль лауреата Nobel 1993
Міжнародний Нобелівський лауреат миру 1990
Порядок Нідерланди, Австралія, Канада, Великобританія,
Болгарія, Мексика, Республіка Корея
Є два американські нагороди, з'єднана золотою медаллю США у 1997 році та прем'єрною медаллю Свободи у 2002 році.
Тим не менш, з Сполученими Штатами є гасіння. Після засідань 11 вересня 2001 року було створено перелік пасажирів, які підозрюють тероризм, доступ до якого до Америки забороняється.
Нілсон Мандельа, як голова африканського національного конгресу, був включений до цього списку, інерцією, як терористична організація.
Ця заборона була піднята тільки в липні 2008 року, тому протягом тривалого часу президент Південної Африки був власником з'єднаної золотої медалі та президентської медалі Свободи, а в той же час був на заборонених списках. Не маючи спеціального дозволу, він був прийнятий тільки до Організації Об'єднаних Націй.
Я згадую, що Кондолевський рис, потім секретар держави, був особливо некомфортний (з декількох причин).
Я не дала списку замовлень випадково. Я думаю, був шлях до світу, щоб привернути увагу до нього, щоб зберегти його від забутого.
У квітні 1964 р. Мандельа, яка вже була вирокована на п'ять років, за незаконно виїжджала на територію країни (він був провезений в Північну Африку в 1961 р., щоб підняти кошти на збройну боротьбу), знову спробував.
У цей час звинувачення були серйозними (терористичними, саботажними, асоціаціями з комуністиками), прокурор вимагав найвищий захід - висить. Суддя вважається доказами недостатнього і надіслав справу для подальшого розслідування. 20 квітня 1964 р. у Верховному суді у Преторіях Нельсон Мандельа поставив свою відоме оборонне мовлення.
Поговорив довго. Суд прислухав хворого. Я бачив останні 60-і сторінки цього мовного типу. Про це закриваємо слова, які юристи просили Мандельу перекреслювати.
«Читати життя, я присвятив себе боротьбі за африканські люди. Я воював як проти білого панування, так і чорного домінування. Я подякував демократичному і вільному суспільстві, в якому всі громадяни живуть в гармонії і мають рівні можливості. Це ідеальний варіант для якого я готовий жити і до якого я надихаю. Але якщо необхідно, я готовий вмирати для цього ідеального.
Мені було цікаво, як Mandela стала Нілсоном.
"На перший день школи" Мандельа згадувала, "учитель Міс Міндан дав кожному з учнів англійською назвою". Це була традиція серед африкантів у часі і не було сумнівів, керованих британськими біасами у нашій освіті. У цей день Мінгтан сказав мені, що моє нове ім'я Nelson. Чому я не маю ідеї. й
Нілсон Мандельа визнаний батьком народу і до тих пір, поки народне життя, він буде залишатися його символом.
Джерело Ваш текст за посиланням. й