Південна Сахалін рибна фабрика

У багатьох країнах, серед царів делікатесів, червоної ікрою залишається в першому місці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні ми підемо до одного з багатьох рослин Южно-Сахалінськ і навчаємо всіх тонкощів червоної ікрупійної видобутку.
Південна Сахалін рибна фабрика Р

Рибні підприємства на Сахаліні багато, кілька десятків. Є великі гравці на цьому ринку, які привозять продукцію на регіони Росії і навіть продаються за кордоном, є ті, хто працює для регіону. Звісно, звісно.

Я відвідав середню завод з близько п'ятдесяти працівників.

Робота тут сезонна, пікінг влітку, коли є лосось Путін. Потім десятки рибальських шхунів йдуть в море, а десятки тіней в капах відокремлюють зерно з бальза, тобто ікра з риби.

Чи можна уявити, що кудись рибного ікру кидають в сміття? Але не в Росії, це наша національна страва, яка відома у всьому світі. По дорозі деякі фольги, навпаки, викинути рибу, залишаючи тільки ікру. Як правило, це попелиці, риба вимагає подальшої обробки і зберігання, і вони не встигають ні часу, ні бажання.

Південна Сахалін рибна фабрика р.

Перший етап – поділ. Живіт вирізають ножем, ікра ретельно знімають і розкладають на відро.

Після цього риба йде в один магазин, сира - в інший.

Це його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вегетаріанці з якихось причин продовжують харчуватися рибою, хоча вони пити тварин.

На інші дні, тому багато риби приходять на завод, які вони просто кладуть на підлогу.

Сировина збирається, просіяна в животі. Потім просіяти кілька разів через спеціальний сито.

Я не можу пам'ятати сутність всього технологічного процесу, тому я можу лежати і бути неправильним.

Практично завершена ікра. Тепер вона повинна стояти. Я думаю, що вони засохнуть ікрою.

А потім кладуть її в банки. Найкраще купити такий пластик, немає консервантів, але такий продукт не зберігається дуже довго. Найсвіжіші та найкращі, звичайно, на Далекому Сході. Поки вона досягає центральної Росії ... олов не є ікра, але олов.

На додаток до ікра, це рослина робить всі улюблені сушені рибні закуски. Це набагато простіше. Спійманий, видалений всередині.

Вони кладуть її сухим.

Південна Сахалін рибна фабрика р.

Все для вас, любителі пива і wobla. На столі не збивається!

Південна Сахалін рибна фабрика , Україна

Можливо, це лосось зробить суші. Якими ролами на Сахаліні є щось! Ніщо робити з тим, що ми маємо в Москві.

Або можливо зробити сушені лосось скибочки. Дуже смачно.

Завод виготовляє пельмені з яких причин. І яловичина.

Такий неядерний актив.

Сережка, пов'язаний, лосось, скумбрія. Рожевий лосось, кит, буш, сокир, chinook. Висушені, свіжі, будь-які риби.

І дівчина не може виглядати на рибі більше.

Південна Сахалін рибна фабрика , Україна

Тексти пісень, а це означає: Чи будуть ви їсти ікра після цієї історії? :

Джерело: macos.livejournal.com