Що далі? Не буде нудно.

, Україна
Проксимус

BP (прочитати Президента) не несе концесій.

Які варіанти наступні?

1) Опозиційні витоки Майдану, Янік призначає Асоціацію з ЄС в обмін на гроші (Аrbuzov вже заявив, що 160 мільярдів було помилкою, а Меркел переходить до 50, що так багато). Імовірно, кілька активістів, і, можливо, сама опозиція, пересаджується.

2) Ми продовжуємо стояти мирно, вимагати, ставити на нас, люди вигорають, на Майдані є купа фанатиків, які поступово починають дратувати всіх, як нагадування про невдачу. Загиблий кінець для опозиції. Вони можуть залишити політику, для них нічого не залишилося.

(3) Опозиційний вирішує слідувати шляху революції, яка сьогодні Тягнибок оголосив з розстрілу Ради. Я маю на увазі силою. Ви повинні розуміти, що є влада. Чому президент Януковича? Оскільки його законність визнається всіма виконавчими органами влади. Якщо вони зупиняються, його президенція не буде нічого, а манжет. Хто може спиратися на свою владу? Як і всі інші, з гарматами. Я думаю, що поліція у верхній частині залишиться вірним Президенту до кінця, тому що є стигми так великий, що вони не мають нічого втратити. СБУ в цьому випадку не дуже впливовий. Хто може підтримувати (або не підтримувати) революцію? Тільки армію, як відбувалося багато разів в історії. Якщо опозиції вдається приїхати до договору з верхом (або з другим або третіми горизонтальними), то офіцери та приватні особи, швидше за все, будуть підтримувати її - занадто мало уваги приділено армії, вони просто сердитися в органах, як решта людей. Звісно не всі частини, звичайно. Але ті, хто не підтримує, швидше за все, просто нічого не буде робити, не будуть сповіщати. Нагадуємо, що вони розширюють неприпустимість народу України, і вони б'ють його, ви знаєте. Для захисту формальний спосіб уникнути приманки. Законодавство Президента було проголошено. Тоді ви можете сміливо відправляти людей, щоб охопити споруди, і заспокоїти внутрішні війська (на факті тільки золотий оргле, адже скриньки для найбільшої частини при наборі повних загонів, які будуть входити в війська. У будь-якому випадку, якщо все це (не зрозуміло, з якого боку) буде доходити всі види спеціальних вузлів прямого підпорядкування, як Альфа. Якщо опозиції виграє, або Президент залишає за собою право запобігти багато крові, то найцікавіше буде розпочато. Від загальної безправності на вулицях до глобальних погромів. Все повинно бути оплаченим, і революції є кровотворними як ніщо. В ідеалі зустрінеться, що буде викликати нові вибори для подальшої легітимізації. А потім починається таборин. Юлію, звичайно, звільняється і найближчий суд виводить свою конвекцію. Після чого почнеться скваблінг – хто стане президентом, а точніше, хто буде номінований на вибори. Триумвірат зробив революцію, а Юлії перенесли на неї. Хто буде дозволено піти на все? Якщо вибори популярні та демократичні, то Янукович (особливо якщо він залишає добровільно) вдасться запустити. І не просто його. А потім люди почнуть пам'ятати такі погані умови, як "революціонарна необхідність" © В. І. Леніна і Че Гувара. Крім того, на цьому або попередньому етапі можливе введення російських військ, поділ країни та інших шармів. Але якщо це не буває, якщо ми вижити все це і новий уряд знаходить силу прийняти закон про люстрацію, то це буде найкращим варіантом для країни. Я думаю.

У будь-якому випадку, здається, що він не буде нудним. Запас на попкорн, продукти харчування та медицини - ви в передній ряд, ніжники. Не дуже. На сцені. Все на сцені. Як ми?

П.С. Бог, коли ми нарешті будемо нудьгувати, чт?
Джерело Ваш текст за посиланням. й