Знежирені зірки чоловіки

Британський журнал Гламур зробив рейтинг sexiest men of 2013. По суті, рейтинг включає в себе 100 людей, але я вирішив дати вашій увазі тільки найкращі 10, думаю, що для того, щоб засвідчувати всю соту я не маю достатньо місця в пості, ні часу, ні міцності моїх жінок (100 ручних описів – це божевільний йти). Так хто ми хочемо, згідно з Гламуром?

10 хв
Минулого року Джастін Бібер був лише 49, і в цьому році він виріс на 10 місце. Може бути це пов'язано з поступовим дозріванням (після всього, хлопці приваблюють тільки молоді дівчата, але старші хлопці мають велику жіночу аудиторію). Або ж, можливо, з навісними фотографіями, де Джастін показує його чарівність.

9. Навігація
У 9-му місці з'явився актор Jamie Campbell Bauer, спінінг на ролі Kai в "Twilight" і starring в новому сазі "Death Instruments: місто Бонес".

8. У
8-е місце вирушило до Ідрса Ельба, який можна побачити як перший чорний президент Південної Африки Нельсон Мандельа в фільмі «Довга дорога до свободи». Ви можете побачити в «горі» і «Тихоокеанський Рім».

доб.200

7 хв
Кріс Хемсворт, який відіграв Тор в 7 місці. Я даю йому вище місце, незважаючи на свій шлюбний статус і майже двічі батько.

6 хв
6 місце знову молода співачка – Гаррі Стилі від гурту Anglo-Irish. На мій погляд, занадто молодий, щоб ввести топ 10 найбільш бажаних чоловіків, і що ви думаєте?

5 хв
Модний Benedict Cumberbatch взяв 5 ряд рейтингу, незважаючи на те, що фільм «Фіф влади», де він відіграв основну роль, не вдалося в касі, і був розірвав критиками. Він може заслужити місце в якості заздалегідь за січень 2014 року, коли з'явиться новий серії Sherlock.

4. У
Британський Том Хіддлстон, який відігравав роль Локі в фільмах «Тор», «Авангери» та їх оселя, зайняв 4 позицію (за його чарівністю).

3 хв
Австралійці завжди були відомими для краси обличчя і тіла, тому це австралійський Ліам Хемсорт, який грає в голодних іграх, що відкриває 3 лідери.

р.

2,2 км
Срібло завоював Роберт Паттінсон, який виграв золото минулого року. Я б сказав, що Паттінсон поступово втратив землю при відсутності хороших фільмів і ролей. А на рекламу, як ви знаєте, ви не будете йти далеко.

1-й
І це найбільш бажаний. У 2013 р. всі побажали Генрі Савель, які відіграли основну роль у фільмі «Манік сталі». Наш лідер - лише 30 і відповідно до вкладок, він є холостом. Три жилети для переможця!

П.С. Не вірите, але Ханнінг Таума заслужила лише 17 місце, Роберт Дауей Jr. – 20th, Брад Пітт – 95th, а Джордж Клонею був на самому кінці! Де відбувається світ?