Різдвяна історія

Сергій був на поїзді з Парижа в Амстердам і випадково зустрів російську дівчину. По-перше, вона прийшла до Європи, щоб познайомитися з батьком після 25 років. Її історія зробила сильне враження на автора і він взяв коротке інтерв'ю з новою Микола Масманіді, грецький народжувався і жив у Караганді. У 1981 році він був в'язаним для деяких видів шахрайства (Я не ходив в деталі), а в 1988 році він був випущений і перейшов на Adler. На той час, дочка Оксана була лише 10 років, з яких вона тільки побачила батька в тюрмі. Але навіть тоді був дуже сильний зв'язок між маленькою дівчиною і її батьком. Микола запропонував повернутися до Греції, і навіть запропонував Оксани залишити з ним, але вона відмовилася - через свого віку, і не завадить батькам поява нової жінки. Ви можете звернутися до цього епізоду в житті Миколая, але що сталося.

З Греції Микола переїхав до Австрії, потім до Німеччини і, нарешті, до Нідерландів. За 25 років він міцно на ноги, він має власний бізнес і впевненість в майбутньому. З часом Микола серйозно відреставрував свої пріоритети і цінності і прагнув відродити з дочкою, але з'єднання повністю зникне. Ніколаї заявив, що він провів понад 12,000 євро на телефонних бесідах з інформаційною службою Караганда, намагаючись знайти дочку, але все було в затінку. Він навіть пішов до програми очікування, але навіть вони не можуть допомогти.

Тим не менш, Оксана, перейшовши з матір'ю в інше місце, була абсолютно ненавигідним, що батько її крові шукав її. Він також шукав його, письмово на програму «Дякую мені». Одного разу вона зареєстрована в Одноклассниках і виявила тітка, яка зберегла рідкісне з'єднання з Ніколаї - помітить кожні шість місяців. Її тітка знав, що вона хотіла знайти її дочку і відразу ж назвати її братом. Микола, побачивши виклик з Росії в ніч, подумав, що сталося щось страшне, але виявилося навпаки - його пошук прийшов до кінця. Микола знайшов не тільки дочку, але і чудовий дідусь Даша.

Р

Про рік підготовки до зустрічі. Микола назвав кожен день на Skype і зробив уроки з Даша. Оксани та Даша летять до Парижа, де вони зустрілися з Миколаєм, щасливим батьком та дідом.

Ця історія зробила величезне враження на мене. Прибуваючи в Амстердамі, я приймав прогулянку з рідною сім'єю нового Миколаї, Оксана та Даша прогулялися яскравими вулицями, насолоджуючись кожним другом один з одним. Оксани приїхали з одного туристичного мішка: батько дійсно занемовля, приймаючи будь-які речі, кажучи, що він купить все на місці. Уявіть, що це буде так, щоб приїхати з Казахстану в інший світ, знайти батько, і, нарешті, реалізувати старий сон. Це чудово, що таке диво відбувається в житті. Я думаю, що вони повинні нагадувати нам реальних цінностей в житті - любов до близьких, турботи та уваги один одному.

, Україна

П.С. Якщо ви думаєте про це, ця зустріч відбувалася завдяки соціальним мережам: якщо Оксана не була зареєстрована з Однокласниками, можливо, нічого не сталося.

р.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com