Костюми з серії

Гра Престолів - це адаптація роману Джорджа Мартіна А Пісні льоду та вогню. Костюми відіграють особливу роль в серії. Вони продумані до найменшої деталі і найголовніше, практично всі зроблені з нуля, дизайнер костюмів Michelle Clapton. З одного боку костюми нагадують середні віки, з іншого боку, вони роблять зрозуміло, що це ще фантазія.
Габаритний зображення

Я не можу приховати її, я трохи здивував, що два жінки відповідальні за візуалізацію цього досить суворого, я навіть скажу чоловічу історію: дизайнер виробництва Gemma Jackson і художник костюмів Michelle Clapton.

Мішель Кляптон

Мішель зробив величезну роботу: сукні, броня, шуби, камізоли – все це в плівці величезна кількість, і все ретельно продумано і виконано. Звичайно, вона не придумала все себе, вона мала багато помічників (погано, ми не мріяли про такий персонал помічників і костюмерів: ви можете побачити її тут в колонці відділу серії Wardrobe і Costume), але тим не менш, вона перевищила весь процес, і вона влаштовує стиль і напрямок костюмів серії, теж, Мішель. Для цієї роботи вона разом з її помічниками Олександром Фордхемом і Chloe Aubrey отримав нагороду Emmy Awards 2012

р.

Серія, заснована на серії романів «Сонце льоду і вогню» письменника Джорджа Мартіна, яка знаходиться в фантастичному світі, нагадує середньовічну Європу (в тому числі південних і північних країв), де кілька роялих будинків (сімей) борються за залізний престол Великобританії.
Кожне королівство і його суб'єкти, в тому числі благородство і селяни, дизайнер костюмів мав придумати свій стиль одягу, а також продумати матеріали, з яких він був виконаний.
Оцінити декількома фотографіями різноманітність і обсяг робіт:

Бюджет проекту є величезним, що дозволило художникам привернути увагу до будь-яких дрібниць: від створення домашнього текстилю до заміни ювелірно-симболів.

р.

Хто краще говорити про роботу дизайнера костюма, ніж сам? Давайте подивимося на деякі інтерв’ю Michelle.

14 тижнів до початку зйомки я зустрівся з моїми помічниками і розповів про те, що напрямок я хотів встановити для кожного персонажа. Ми також обговорюємо загальний вигляд різних груп персонажів, як їх місце проживання і клімат впливає на костюм і т.д. Я також зустрівся з дизайнером виробництва Gemma Jackson, письменниками, продюсерами тощо. Після цих дискусій ми створили дошки настрою (борди, на яких зразки тканини проколюють, прокоментують фотографії, малюнки на тему тощо) для кожного нового об'єкту і почали малювати концепцію.

Ми також зробили поїздку до Італії, Парижу та Мадриду, щоб побачити тканини, а також відправити "розгорнути" в Лондон.

Мішель на роботі. Але костюми серії не тільки чарівні сукні основних персонажів.

Ми провели 10 тижнів в наших майстернях з різаками, виробниками, гарматами. Я люблю піти в майстерню, де я провів два з п'яти років, спостерігаючи зріз, пошиття, вивчення тканин. Ми намагаємося зробити максимально ручну роботу, тому що це практичне і багато іншого. Я був 99 відсотків невикористання перезаряджання і 100 відсотків рекомендую вручну навіть на додаткових костюмах. У нас є власні вбрання, вишивальниці та художники друку візерунків на тканинах, адже багато костюмів створюються з нуля. й

Мішель регулює фактуру костюма до виставки

Всі костюми нараховані – робимо все від потових плям до стану кріпленої ганчі – і це один з найважливіших аспектів роботи костюмного магазину. У нас є команда близько десяти людей, в тому числі дизайнери та текстильні художники, робота якого полягає в виготовленні костюмів відповідно.

Р

Спочатку ми пофарбуємо тканину, потім обробляємо її, потім проводимо її, а потім знову ламаємо і стібаємо. Якщо ви намагаєтеся зробити короткий час, що може статися з одягом в 10 років носіння їх, то це не працює. Немає способу обприскування костюма з фарбою з банки і порошком з брудом, тому що це те, що він буде виглядати так далі. й

, Україна

Кожна королівська сім'я, яка стверджує, що залізна престол має власний герб і символ. Вони всюди: на банерах, на броню, на застібках і на вишивці суконь. І подивитися на всі ці маленькі речі в кіно дуже цікаво.

Символ Старка - дивервов, а в цих фотографіях можна побачити стилізовані вовкові голови на одязі і щитах.

р.

Баратеони мають оленя.

Туллі має рибу, ознаку ми бачимо всюди, від колорної вишивки до дрібних капусти.

У Таргаріенсі є дракон.
І тут не тільки вакули мають бокові голови, але і використовують тканини, схожі на бокові ваги.

Подивіться на «драгон» фактуру сукні:

р.

Символ Dothraki - коні.

«Для стилю Дотракі ми взяли як натхнення костюмів Афганських вершників, американських індіанців і африканських племен, які живуть в наметах і постійно знаходяться на ходу», – розповідає Мішель Клаптон. Вони прикрашені перо. Вони вкрадають ювелірні вироби, які я припускав, що вони давали своїм жінкам. й

Символом Ланністера є лев, його геральдичний образ можна побачити на кріпильних, броньованих, щитових.

1316654р.

І на вишивці королеви Регента Cersei суконь (знімається зліва):

Леви не тільки знак ланцюжок, але і знак сили, потужність.

Зображення Cersei побудовано на контрастах, які підкреслюють складність персонажа героїні: прямокутна особа обрамлена довгими, кучерявими локами, красивими шовковими сукнями, вишитими торкненими птахами, які добре підходять з її холодом, твердим виглядом.

р.

пташино-шиття

Ще одна пташина сукня:

Сукні Cersei мають металеві ремені, що нагадують броню.
«Ланістери дуже багаті, конкурентні, живуть в столиці і мають владу, що дуже важливо», – говорить Мішель. І це узбережжі, що означає торгівлю. Вони мають багато слуг, і шовку і ювелірних виробів доступні для них.

Зірки мають менше можливостей, ніж Ланкастери і живуть в холодному, вологому місці. Для них доступні тільки вовна, шкіра, хутро і деякі барвники. Вони повинні думати про теплу і носити високі, м'які вишиті коміри для статусу. Жінки вишиті для прикраси одягу. й

Ще один приклад роботи вишивки:

Але я трохи відволікав, і я продовжую з костюмами Stark.
«До того ж жителі Зимового полювання, вбити тварин і їсти їх, і їх одяг відображають це», – пояснює Мішель Клаптон.

Стиль захисників стіни, нічний годинник, дуже мінімалістичний і простий.

Костюми темно-чорні і сірі, багатошарові з хутром шкіри, запозичені з Himalayan, Mongolian і Eskimo культури. Чоловіки не носять металеві шнурки, тому що це занадто холодно.

Я зроблю на характері, розкриваючи його за кольором і вирізом костюма. Коли ми вперше побачимо Санса [Sophie Turner], вона одягає Stark-style, коли вона подорожує - вони трохи clumsy і текстилю - оселі.

р.

Коли мова йде про Польщу короля, вона впливає на стиль Cersei. Після смерті батька Нід Старк, який також був відповідальний за Керсеї, Санса, здається, замерзнути в його стилістичну еволюцію.

«Я не хотів би бути складними костюмами, вони були дуже детально! – розповідає у інтерв’ю з виконавцем ролі актора Санса Софі Тернер – Навіть мій корсет, який я одягаю під сукнями в King's Landing, вишитий драконами, і він ніде видно на екрані!"

«Я обожнююю дівчину вишиванки», дизайнер костюмів полюбляв у коханні з Мішель Карраггером, «має себе дуже талановитим». Ми розповідаємо про те, що вона займає і робить більш красивими, ніж я сподіваюся, її вишивка як живопис.

До речі, бабки і метелики – тема Санса: вона має бабка, кулон, і метелик, її сукні вишиті бабками.

У інтернеті любителі серії розглядають версію, що Санса любить цей символ, так як нагадує її балади про князя Драконфлі, який дав престол для любові простої дівчини.

І здається мені, що героїня сама схожа на дракона - легкий і тремтлінг, трохи кулястий - це також працює з асортиментом костюмів Санса, вирішених в прохолодному м'якому бузку, сірих і рожевих тонах.
Весільна сукня Санса дуже цікаво задумана художницею: вона вишита рибою (підпис її материнського будинку, перед шлюбом Тульлі), вовками (підпис батьків Старка) і левом (підпис провулку), оскільки вона тепер стає дружиною Тиріона Ланністера.

Я покажу вам чесно – пильна увага всіх художніх магазинів до деталей – що відразу привертають мене до серії.

18534

Джерело: la-gatta-ciara.livejournal.com