Логотип Олімпійських ігор

Як ви, ймовірно, помітили, тепер мережа активно позбавляється і критикував все, що пов'язане з майбутніми Олімпійськими іграх в Сочі, включаючи логотип. У зв'язку з цим я пропоную вам подивитися логотипи минулих ігор, які чудово передають час, в якому ви створили.

Найкрасивіші логотипи в Гренобло, Франція. Шукайте, як приємно.

р.

1924 р. Париж, відмінний красивий логотип, монохромний албі. Не було олімпійських кілець.

Дзвінок 1936 Берлінських Олімпійських ігор нічого особливого, хоча в ідеологічному сенсі ігри відіграли величезну роль у юній назі. Напевно кожен знає, що це з цих ігор, що починається традиція пожежної реле.

Японська. Лаконічні і неускладнені. Логотип в будь-який час і він відразу зрозумілий, які зими зими.

(доб. 3)

Лондон 2012 На мій погляд – найнеприємніший, дивний і знецінений логотип.

Інсбрук провів Зимові Олімпійські ігри двічі. Зауважте, що в 1976 р. вони не проводилися в Денвері, бо референдум жителів Денвера проголосував проти. Уважно уявити таку річ в Росії навіть через 50 років. Але логотип не намагався взагалі, не тільки того, що він практично однаковий, і навіть просто намальований з герба міста.

Грати на сніжинку тему. Навіть не знаючи дати, можна вгадати рік по появі логотипу.

Що таке Сочі? Гарячий Каліфорнія. Найвідоміший гірськолижний курорт з трьома ліфтами як головна визначна пам'ятка і один готель на 50 місць. Мільйон Здійснено всі зусилля для досягнення найбільшого спортивного заходу.

І це підбір логотипів Олімпійських ігор, об’єднаних темою «Я малюю людей, як ляка.»

Логотип Сочі Олімпійських ігор, до якого населення має стільки питань, цілком нормально. Тим не менш, одна версія написання «sochi.ru», очевидно, прийнята під Медведєвим, щоб підкреслити всі ці напрями розвитку країни.

Символи ігор в Лос-Анджелесі та Лілхеммер дуже точно передають традиції графіки свого часу.

З сучасного, можливо, найприємніші - Нагано і Турін. Проте, після двадцяти років, буде деякий розумний хлопець і писати "pff, типовий нуль, yo-mayo."

,00р.

Що далі? У 2016 році логотип ігор в Ріо буде сучасним і милий, але в Південній Кореї він досить дивний, хоча на рівні претендента було досить їстівні, корейці, які брати з них.

Джерело: shadrapa.livejournal.com