Фасадні ремонти

Шановні читачі, протягом тривалого часу ми не мали такої масштабної поштової допомоги для ремонту квартир. Я щасливий, щоб запропонувати вам керівництво читання. Влітку ми зробили фазовану обробку двокімнатної квартири. Спочатку всі меблі і речі перетягувалися в одну кімнату, зафіксовані і ущільнювалися. Після реконструкції прилеглої кімнати і кухні кожен перетягував до готових номерів і закінчив решту номер, коридор, ванна і туалет. В цілому, не найзручніший варіант ремонту. Мета: зробити вигідні вигідні ремонти з бюджетних матеріалів. Дати: 10 червня 24 - перший етап, 4-10 вересня - другий етап. Розрахунки: 295800r (тільки робота + стельові стелі) Усі роботи, крім монтажу міжкімнатних дверей і монтажу двох з трьох вікон, виконано самостійно. Є багато фотографій, тому я буду постати стільки, скільки я можу і вільний час. Ось як з'явився «об'єкт».

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

7313361

Паркет згорнув себе, демонтаж складається з його з підлоги і складаючи його в мішки.

990 Р

Фасадні ремонти Р

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

990 Р

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Ця труба веде до котушки у ванній кімнаті.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Це об'єкт, який ми розбираємо все, що ми можемо.

Фасадні ремонти Р

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти 19

Перш за все, вікна встановлюються, це вікно було встановлене іншою компанією, з якою клієнт погодився раніше.

Фасадні ремонти р.

Під вікном можна побачити холодну шафу, а за дверима, що лягає на стіні, висить радіатор. Логічне рішення було утеплити шафу і встановити новий радіатор на своєму місці.

Фасадні ремонти

на клеї Perlfix клей викручений полістирол, потім ГКЛ на одному клею

Фасадні ремонти

Починаємо роботу штукатурки.

Фасадні ремонти

Перш за все, ми ставимо наші фірмові маяки.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

де використовується комбінована технологія вирівнювання стін, зверху гіпок приклеюється до Перфікса, а на нижній менший шар штукатурюється

Фасадні ремонти Р.

Відходи Hyproc можуть бути вбудовані в товстий шар штукатурки

Фасадні ремонти р.

Ми змінюємо труби ГВС і ГВС, вкладиш до котушки, заповнюємо котушки штукатуркою.

Фасадні ремонти

При штукатурці кутів не забувати про 90 градусів, і звичайно, вертикальність.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Вхідні двері формуються за допомогою збірної коробки

Фасадні ремонти

Монтаж підвіконня і схилів

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Для шліфування стін набув спеціальний шліфувальний верстат, він з'єднує в пилосос, відмінне.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Перед вирівнюванням підлоги заповніть всі основні дефекти підлоги СКС

Фасадні ремонти

361560 Р

Великі відмінності, що дорівнює без маяків напівсухий стяжки

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

У коридорі ми розбиваємо частину старого стяжки великим дробаром.

Фасадні ремонти

Ми вакуумуємо, робимо грубе вирівнювання, ми вакуумуємо.

Фасадні ремонти

Ми ділимо коридор на частини за допомогою непроваджених матеріалів.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

тапочки для «покоївки на воді» виготовляються з OSB, шурупів і гламурних стрічок з пасасамією

Фасадні ремонти

Під час монтажу натяжної стелі з'явилася сила великогабаритної ароси, багет виведений з стіни.

Фасадні ремонти р.

І сталося через між стіною штукатурки і стелею закладено товстий шар м'якого герметика.

Фасадні ремонти

Після піноутворення оїдів ...

Фасадні ремонти р.

Ущільнювалися тріщини з перфіксом, розбризують і розтягують стелю. Саме тому стелі краще розтягувати до появи шпалер. Ще одна причина, чому ви повинні розтягувати стелі до обробки стін є можливим ударом при установці багету в проводку (наприклад, як в цьому відео www.youtube.com/results?search_query=%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BD0%D0%D0%D0%D0%D0%BE%D0%D0%BE%D0%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BD0%BD0%BD0%BD0%D0%BE%D0%BE%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D І нарешті, навіть з найбільш обережною установкою стелі, існує ризик пошкодження шпалер, тому приклеюємо шпалери тільки після натяжної стелі, а також підлогові покриття.
Цей диво технології називається будівельними стилями, з їх допомогою всі роботи на висоті, в тому числі натяжні стелі роблять багато разів швидше. У Росії ці практично не продаються, і якщо вони продаються, вони дорогі. Ми купили його через e-bay. Ми хочемо, щоб купити щось пізніше, але більше про це пізніше.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Обов'язковий атрибут для обробки, це пилосос. Як кажуть, чистота є запорукою якості.

999 р.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

кухня

Фасадні ремонти

На цьому етапі 1 закінчується, відкрийте ущільнену кімнату, дайте час замовника, щоб перемістити речі. Так як клієнт має невеликий час і може зробити його на вихідних, ми йдемо на інший об'єкт протягом 10 днів. Об'єкт, це кухня в старому фонді, там ми зробили косметичні ремонти, пізніше я також помістить фотореєстрацію.
Знайте, ми повертаємось, середнє приміщення порожній, демонтаж знову.

Фасадні ремонти р.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Спочатку вони знімали шпалери, але потім вирішили розібрати суху штукатурку теж, вона була дуже боозою.

Фасадні ремонти Габаритний зображення

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Перш за все, вирівнюємо підлогу на маяках, для цього приносили спеціальний міксер.

Фасадні ремонти

У цій кімнаті вони вирішили обійтися без фінішного вирівнювання, адже він коштує дорого, а ГХП коштує недорогий 75 р / 25 кг, тому заземляємо і кладемо маяки.

Фасадні ремонти

Про те, як він прийшов, щоб побачити відео www.youtube.com/watch? v=HscAJu5hEdU

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Ви можете побачити це тут на www.youtube.com/watch? v=VC2buiPi5_M

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Вирівняти залишки бази GCHQ під під підвіконня

Фасадні ремонти

штукатурка

Фасадні ремонти

і формувати відкриття

Фасадні ремонти

Ми кладемо підвіконня 3.2 м довга, здається, що більше не буває.

Фасадні ремонти р.

У відео www.youtube.com/watch було вкрито монтаж схилів і підвіконня. v=tcq6QB3FdM

Фасадні ремонти

Паралельно робимо ванну кімнату, частина стін оштукатурюється, так як вони підстилаються.

Фасадні ремонти

Плитка велика, недорого. Я не маю нічого робити з дизайном, тому я запитаю вас, щоб не оцінити цю сторону питання. Ми прагнемо показати технологічний процес.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Ванна акрилова безкаркасна, встановлена на піноблоках і пінопластах. Бортика спирається на дерев'яні антисептичні дошки, прикріплені по периметру

Фасадні ремонти р.

Хочу зробити одну точку чіткою. У цьому будинку сантехнічні кабіни, виготовлені з гіпсокартонних панелей, встановлених на бетонній опорній рамі, цей каркас протрудиться поріг і уздовж підлоги на внутрішній стороні ванної кімнати. Після консультації з замовником, вони вирішили не розрізати виступи, але принести «в божественній формі»

Фасадні ремонти

Ми відображаємо освітлення на стелі за допомогою галогенів і ножиці плавний стартовий блок, він повісить поруч з лівою лампою.

Фасадні ремонти

стеля

Фасадні ремонти Р

Екран для лазні з плитки на ГВЛ і металевий каркас з двома знімними люками на магнітах, середня частина незнімного збільшує жорсткість акрилової лазні, (на боці можна виділити)

Фасадні ремонти

двері-відкриття

Фасадні ремонти

ліва люка

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Фасадні ремонти

Дверцята була встановлена іншими майстрами, але замовник не хоче в санвузла прикраси і екстраси, тому одягаємо пластикові кути. На поріг лежить наліт букового масиву, покритого лаком і викручується до основи + клей sikabond

Фасадні ремонти

Зверніть увагу, як акрилова ванна прилягає до плитки, це звичайний кут ПВХ 15х15. Як встановити це окрема технологія. Для установки кута потрібно тільки фарба скотч, піна і герметик. Я подарую вам покрокову інструкцію.

Фасадні ремонти р.

Починаємо обробку туалету, спочатку очищаємо стару фарбу з стін

Фасадні ремонти доб.

І кладемо плитку підлоги на попередньо вирівняному поверсі.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

на стінах ми кліматичні вологостійкі МДФ листи «під плиткою»

Фасадні ремонти

І ми збираємо знімний трубний ящик.

Фасадні ремонти

Права стінка коробки кріпиться до підлоги, стелі і задньої стінки з шпинделями. Передня стіна на меблевих петлях відкривається на повну висоту. Таким чином, ми маємо повний доступ до труб при надзвичайних ситуаціях.

Фасадні ремонти

І так було з новим туалетом.

Фасадні ремонти

дах

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Паралельно продовжуємо обробку коридору і великого приміщення. Ми кладемо гіпсокартон з чверть під другим дверима.

Фасадні ремонти

гальванізація

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

дверна

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

в вбудованій шафі, ми не займаємося набагато, але підлогу ще вирівнюється

Фасадні ремонти Р

шпаклівка, без пилу

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

528617

Фасадні ремонти

Процес установки натяжної стелі на відео в одному YouTube, але він вже готовий

Фасадні ремонти

Ламінат по всій квартирі однаковий

Фасадні ремонти

2796037р.

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти р.

Фасадні ремонти

1556693

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Кухня. Меблі дуже дешева «Спектр». Приблизна вартість 12-14т.р за все! Я не пам'ятаю точно.

Фасадні ремонти Р

Старі меблі зайняли своє місце, але так як клієнт кладе його, «і не дарували чарівності. й

Фасадні ремонти

Фасадні ремонти

Ну і все. Я фотографував під час процесу очищення, тому я апологую для мене.

Фасадні ремонти

Джерело: рибальська сітка