1182
Трюки
Автор пише: У школі я дізнався так погано, часто пропускаємо, постійно “злий” класу для поганої поведінки і так далі. Я зробив уроки також не на постійній основі, але для того, щоб якось отримати позитивні оцінки, я пішов на трюк. В якості дитини я зустрілася з малюванням і вирішив розробити всі мої ноутбуки з кресленнями, по-перше, легше запам'ятати матеріал, а по-друге, викладачі дали мені оцінку для дизайну. На жаль, небагато збереглися, але я особливо не хочу обтягувати вас скотчем картинок. Що ти? Так, ноутбук з біології 8-го загальноосвітнього класу.
3610Р. 4200Р.
р.
Хімія - це перша практична задача для малювання спиртом і полум'ям.
Але цей метод не завжди прокочується далеко. У уроках геометрії я знаходився до використання лінійки і компаси, на наступній практичній роботі з першого разу я не змогла малювати коло, знову по колу, потім знову і знову. Я пішов, і я отримав це. Я отримав два природно, але вчитель сміється в будь-якому напрямку.
І, нарешті, інститут був повністю непідготовлений, спочатку написав назву теми, sat шукав на порожній аркуші. Я вирішив зробити композицію на тему зупинки «Ріверська станція» в м. Новосибірськ і велика кількість пенсіонерів на автобусах. Зрозуміти місцеві жителі. Я чекав ваші історії.
Джерело: рибальська сітка
3610Р. 4200Р.
р.
Хімія - це перша практична задача для малювання спиртом і полум'ям.
Але цей метод не завжди прокочується далеко. У уроках геометрії я знаходився до використання лінійки і компаси, на наступній практичній роботі з першого разу я не змогла малювати коло, знову по колу, потім знову і знову. Я пішов, і я отримав це. Я отримав два природно, але вчитель сміється в будь-якому напрямку.
І, нарешті, інститут був повністю непідготовлений, спочатку написав назву теми, sat шукав на порожній аркуші. Я вирішив зробити композицію на тему зупинки «Ріверська станція» в м. Новосибірськ і велика кількість пенсіонерів на автобусах. Зрозуміти місцеві жителі. Я чекав ваші історії.
Джерело: рибальська сітка