17 Котирування для любові

1,1 км Він навіть сказав, що він любив мене. І я сказав, що ви не любите мене, ви любите свою любов. Не люблю, це самопізнання. Ви не думаєте про мене, але як ви думаєте про мене. (Джон Fowles, Колектор)

2,2 км Зробляючи когось, як плавання в одному великому човні, і якщо один випадає з любові, ви повинні чекати човна, щоб землі, так що інші можуть отримати землі. (Юхан Харстад) Де ви зараз?

3. . . любов завжди супроводжувався зношуючим болем, великою радістю і глибоким сухарством. (Пауло Коельхо, Валкирі)

4. У Любов не має симптомів і не попереджає про його зовнішній вигляд. (Ельчин Сафарлі) Якщо ви знали. . . . )

5. Умань Зцілення тиші у відповідь є найбільш болючим для жінки, краще сказати, що він припинив любити. «Я втомився від любові!» Будь-який, але тиша. Вбиває. (Ельчин Сафарлі) Якщо ви знали. . . . )

6. Жнівень Ви повинні знати, що свобода є найвищою цінністю, і якщо любов не дає вам свободу, то це не любов. (Осхо (Богван Срі Райнеш)

7. Про нас Людина, яка в любові не заслуговує ненависті. (Француженський донор)

8. У Ви завжди повинні знати, як багато болю, які ви викликаєте, хто ви любите. Подумайте сто разів до цього. (Наталія Ігнатова). Мисливець за смерть

9. Навігація Я кохав чоловіка, який виглядав його в оці і сказав до себе, "Дуже, мені потрібно! Він був там на час і не збирався кудись. Він пішов трохи пізніше. (Ельчин Сафарлі) Якщо ви знали. . . . )

10. Чоловік, незалежно від того, як погано він лікує жінку, ніколи не вірить, що її любов повністю втрачене до нього. (Arthur Conan Doyle, Mesgrave House Rite)

11. Як остудити когось в точку болю, але як люди стоять?

12. Справжня любов, коли мова йде про те, що ви очікуєте.

13.00 р. У зв'язку з тим, що людина хоче бути поруч. Любов, коли ви не тримаєте людину, але завжди дайте йому право вибрати. (Vitaly Gibert)

14. Якщо ви ловите птах, не тримайте його в клітку, не зробите його, щоб полетіти від вас, але не можна. Зробіть впевненість, що вона може літати, але вона не буде. (Osho, Bhagwan Shri Rajneesh)

15.00 р. Ви знаєте, що я не знаю, якщо ви така свиня, яку вона приступила до мене з вами знову. Але я не можу забути вас, навіть з людьми, які ви не добре. (Джон Fowles, Magi)

16.00 р. Коли ми входимо в зону любові, мова не має можливості. Любов не може бути вичавлений в слова, це може бути передано лише в тиші. (Elief Шафак)

17.00 р. Існує лише один спосіб вирішення проблеми любовного трикутника – змінити кількість кутів. Якщо ви не можете видалити третій, додайте четвертий. (Oleg Roy, Web of Lies)

Категории

Смотрите также

Новое и интересное