Один день в Сванеті.

Один з жителів Москви на початку листопада цього року зробив поїздку до Грузії і хотів би розповісти про один день в житті Сванетії. Svaneti, хлопці, це Грузія, але це так різні, що дуже часто я половила себе думки, що я в абсолютно різних країнах. Я проходив на тиждень в Сванті, відвідавши різні села, пам'ятники архітектури, зустрічі різних людей. Одного разу, повернувшись до маленького готелю, і приїжджайте на вечерю, поговорили з господарями – що ще цікаво побачити? В кінці ми домовилися про те, що я пропоную дивитися місцеві Свани промивають золото. Цікаво? Слово, звичайно, цікаво! Виходить, що в Сванетії вони промивають золото і це не деякі державні установи, але тільки сільські селяни, восени вони починають промивання золотом! Чому восени? По-перше, не існує багато роботи в області (і поля досить великі і дуже працюють), плюс корови, кози, птахів і будинок, що постійно вимагає багато часу. По-друге, восени рівень води падає, і це вода, яка приносить золоті зерна з гір, а на санях можна дійсно знайти золото!

Похід в темряві, я виглядав вікна, невисокий сірий небо, без зірок видно. Придбалий сигарет, пішов на ліжко.

Габаритний зображення

(09:30) Наступний сходження набагато пізніше. Зміяти гостей - це час на сніданок. У їдальні крім мене двох дівчат з Києва. Ми приїхали до Сванетії за кілька днів. Увечері першого дня, коли вони прибули, я лякаю їх великим сходженням на гори, але вони не боїться і робили сходження на 2700. По-перше, вони не бояться нічого.

11:09) І це наш друг Сван з синором ім'ям Емо! Перше, що я запитав, хто дав йому ім'я. З’ясував, що він точно не запам’ятався. З Еммануелом, але ми не розвиваємо цю ідею пізніше, це не добре, це не добре, і навіть такий чудовий грузинський дядько, і таке ім'я. В цілому, ми зустрілися і пішли в сади - сади в сторону річки.

(11:20) Ми проходимо по будівлі, яка в дуже старі часи була домом місцевих князів, потім в не дуже старі часи тут був зроблений спортивний комплекс. Зокрема, була хороша школа для боротьби. У СРСР заселився в облив, і за довгий час будинок-розміщено-спортивний зал стояв непристойний. Але після того, як гроші прийшли, і хтось запустив його.

(11:24) На шляху до річки зустрілася старик з двома бульбами - він йде на поля, щоб бурити землю.

11:28) І це наш друг Емо будинок. Збір врожаю збираються і підвішують стебло до вершини ніг. Svans, безумовно, має одне кукурудзяне блюдо, забули, що це називається, але я не схожий на смак. Я просто варила кукурудзу і їсти так.

(11:33) У дворі був розбитий бабуся Емо. Вона ретельно вкрита зазорами між двома величезними тазами. Я думаю, що багато вже здогадували - це такий місячний апарат Сванського. Всередині є величезна маса ферментованих яблук. На шляху, з таким яблучним ароматом Щастя! Але я не пишу, що, як правило, дуже вражає всім Грузинцям, і я називався неправильним Мусковітом. Так, всі росіяни, які приїхали сюди, за Свановим, пити і іноді так кинулися!

(11:55) Левінг Бабця з пепелатом, нехай рухає. До нас спуск до річки. емо зупиняється і починається історія про 30-40-50-х, коли тут працювали багато різних людей, в тому числі і багато російського Копалі золото. Сліди минулої активності все ще видно на цьому очищенні. Я розумію, що вони копали не тому, що було багато золота, але тому що це було просто необхідно.

(12:00) Сванетія сповнена яблунь. У будь-який час ви подивитеся, яблуні виростають. По дорозі вони зустрілися з яблунями, які ще не падають. Ми підібрали кілька штук, це наш другий сніданок.

(12:03) Emo показує старий, витікаючи золотий дігер інструмент. Щось, як велика ковпачка або горщик з ручкою - як загортання. Він змивається золотом, і явно промивається таким чином, щоб змити отвір.

(12:11) Наш старший брат Мурад приєднується до нас, він той же представитель, і вони будуть працювати разом.

(12:14) Влітку непарний інструмент злегка зношений і висушують. У дерев'яному ящику необхідно натерти його маленькими гальками, щоб вона могла підходити в дерев'яну коробку.

р.

(12:21) Молитва - молитва перед Богом і хваллю. Ось щось про це. У Сванеті я думав людей віруючих, але по-різному, не схожих на нашу. Важко пояснити, але це все природно, без політики.

(12:25) Мурад вибирає пластинчасті камені, після чого він буде брухтувати піском з них, і можливо частинки золота.

(12:26) Як рибалки, предки мають свої легенди про величезні нугети, які вони або їх великий

, м. Київ

(12:34) Просто копаючи землю. Він говорить трохи нижче починається земля, де буде золото. Але для того, щоб потрапити в цей шар, потрібно копати багато.

(12:42) Ми спробували перший флуш. Немає.

р.

(12:46) Робота триває.

(12:49) У якийсь момент щось спалахнув! Я повинен сказати, що сонце допомагає хлопцям багато, але в похмуру погоду золото стає важко побачити.

р.

(12:52) Один кидає пісок, інший вигляд. Іноді вони відключають ролі.

(13:10) Не можна побачити що-небудь в цьому потоці, але брати запевняють, що все золото, яке тут обов'язково поселиться - він важче, ніж камені і пісок.

559274

(13:16) Ми починаємо забирати кашель. Насправді, це трохи рано, але Емо має піти в село, щоб сидіти зі своїм грандіозним.

13:18 Всі піски необхідно дуже акуратно перенести в чашу, в яку буде мити.

Херсон

(13:22) Необхідно ретельно промити ці штори, щоб всі піски, всі і можливо золото в кастолі )

(13:29) Миття не так легко, як це здається... Емо періодично потрапляє в прострація і сни. Він може мріяти про величезні золоті бари.

(13:30) І ось, хоча б не великий, але ще бар справжнього золота! Поки це успіх. Я маю на увазі, це не кожен день, який ми знайдемо речі, як це.

(13:36) Все золотим піском і невеликим наготелем вони зберігають в цій маленькій банці. Всі права, Емо повинен піти додому, я з ним. Його брат залишається мити. Золота щітка позбавила всіх думок Мураду.

(13:59) Ми повільно піднімаємо гірські доріжки.

р.

(14:28) Повернувшись до будинку, ми бачимо однакову картину, стара жінка і агрегат. Але тепер він працює на повній потужності і навіть виробляє свіжі перші, з яких він витягує свіжі яблука.

(14:37) Я говорю, що вона не знає російської мови.

(14:40) І подарував їм два яблука, що стара жінка дав мені.

(14:51) Поставляючи належне пиво, щоб заварити, Емо перетягував мене до свого будинку, і ми відвертили чай і дивилися телевізор. На телебаченні на каналі NG була програма про хлопці, які ловили рибу своїми руками на суперечці...

(16:10) Після п'яття я пішов на прогулянку по с.

(16:20) До невеликої церкви, але не було

(16:39) У селі в деяких місцях збереглися старовинні вежі.

р.

(16:47) Назад у готелі. Я не збираю фотографії мого скромного дому, це було таке мез, обмежене лише залу. Я сиджу на комп'ютері і застрягти до тих пір, поки він не був темним.

(17:34) Я побігла будинку, шукав різні кути і взяв ще кілька картин. Застуди застуди. Я заморожую в теплій кімнаті і скидати в кімнаті перед вечерею.

р.

(20:09) Увечері, восьмому, я був кинутися ведучі. У їдальню вже було весело, українські колеги в туризмі поважали відомі хінкалі як щіки.

(21:56) На бенкеті раптово перетяглися, господиня приніс джгут красивого червоного вина і розмови спокійно протікали час. Власник будинку розповів про місцеві митниці, зокрема, якщо виник конфлікт у с., особливою особою, посередником, був призначений для вирішення конфлікту між двома сторонами. Поговорили про наречену, про політику Після розмови до десяти, я кинувся і пішов до ліжка. Насолоджуйтеся приємними вечорами.

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное