Діти перетворилися 50.

26 листопада улюблена програма дітей СРСР та Росії «Добра ніч, діти!» перетворилася 50 років. У 1963 році почалися ескізи перших питань програми. Про своїх героїв і творчості розповіли три виконавці основних ролей - Степові, свині і Каркуші.

Який характер вам подобається найбільше в цьому шоу?
Р

Степ назвав друзів на телефоні

Для більш ніж 40 років поспіль Наталя Голубцева є постійним Стефанкою. Вона більш сьомий, і її голос ще як ринг, молодий, як кролик ми всі знаємо з дитинства. У Ідентифікаторі заслуженого артиста вона подав її фото з Стефанашка - так за роки вона звикла до свого персонажа.

Я пішов на поп-циркову школу. І пішов до 2-го року, і один день запрошував до «добрих нічних дітей!» – згадує акторка. Мультфільми не були показані в програмі, а моя роль була сидіти в кадрі і розповісти казки. Під мою «сторією» показало фотографії або сцени з цуценятами Оразцовського театру.

Коли вони почали показувати мультфільми, програма поступово набула нового формату - з телережисером і ляльками. Першими були Філ, грали чудовий актор Григора Толчинського, і хлопчик Ерошка, який дав мені. Такошка, але незабаром «вогонь» бо він був хлопчиком, який мав виростити і піти в школу.

Хто я не грала в цей час! І цуценя Філа підняла, потім Елефант, крокодил. А потім один день, в 1972 році директор приніс Мастачка, з яким ми працюємо в цей день.

Я пам'ятаю, що в один раз знайомі або колеги звернулися до мене з незвичайним запитом: вони попросили мене викликати свою потомку, яка, наприклад, не ходила на час або не пішли чистити зуби, і поговорити з ними. Ми завжди були дуже ефективними.

Я не любила каркуша.

Актриса Галина Марченко, як Наталія Голубцевєва, працює в програмі практично з самого початку. Але її дует з Каркуша не відразу розвивається.

Я почав з свиней, каже Галина Марченко. Наталя Державна, виконавець цієї ролі та мого доброго друга, часто поїхали на екскурсію з Оразцовським театром, і я її замінив. І тоді, коли Gertrude Sufimov помер 15 років тому, вони дав мені Каркуша. І якщо я чарівний Піггі, то відносини з Каркуша не розвивалися спочатку: Я просто не знаю, які сторони підходити до ролі.

Одного разу хочу зустрітися з дітьми, які пішли на круїзі на Волзі. Я часто працював на культурних програмах з дітьми і завжди попросив, хто їх улюблений персонаж був у Good Night Kids. Звісно, звісно, всі любили Піггі, хтось – Steppe. А потім хлопці дванадцятирічного віку: «І ми маємо Каркуша улюбленого!» Я дуже дивився. "Що ви знайдете в ній?" - Так милосердя! А хлопці говорять мені, "Ви нічого не розумієте: Каркуша має індивідуальність, з такими дівчатами найцікавіше." Я хочу, щоб я любила її.

Він був в кутку так доторкнувшись.

Оксана Чабанюк – один з наймолодших учасників програми. Улітку 2002 року вона, актриса театру Образцова, почула оголошення про кастинг: шукали нового виконавця для ролі свиней. Оксани пішли без мислення, і це не дивно. З дитинства вона була любов'ю з пігою.

Наша перша зустріч з ним була дуже романтичною, говорить Оксана. Я прийшов в студію Останкіно і побачив, що він лежав в куті так доторкнувшись, героя мого дитинства. Моє ставлення до Пиггі повинні відіграти роль, і я був обраний. Мені дуже складно. Є кілька об'єктів в студії, які потребують постійної уваги, як монітор, партнер, хост, моя лялька плюс партнерська лялька. Немає часу для запуску. Текст був привезений - і вперед: візьміть, розмовляйте, видаліть. Я звик до неї. У нас є стандарт: стріляти чотири редуктори на зсув. Переміщення восьмого до дев'яти годин, тобто два години на випуск.

Моя мама захотіла мені виглядати як Стефанка, мабуть, як і всі мами цього часу. Мої мами вже давно пішли, вона ледь половила свою роботу на програмі. І Дад, спасибі Богу, живий і добре. І я знаю, що він гордо йде навколо рідної Одеси, і коли він переходить в магазин продуктів харчування або непродовольчий, то якщо він говорить про продавця, він каже: "І я батько свиней!"

Джерело: silver-slider.livejournal.com