У цій пошті я раджу 9 фото, щоб вгадати, які речі призначені для. Нижче наведені відповіді.
р.
р.
1,1 км Розмова робота пилососа. Це незамінна річ для тих, хто економить час. Особливий робот очищить вашу квартиру в обумовлений час або так як він бачить придатність (з використанням датчика пилу). Завдяки своєму дизайну, він може красти між столами і кріслами. Найпопулярніші бренди роботи пилососів – DeeBot, наприклад, перший робочий пилосос DeeBot D73
2. Особистий планетарій. Призначений для відтворення карти зоряного неба (2 взаємозамінні картриджі: Північні та Південні півкулі) на стіні або стелі в темному приміщенні. Для створення релаксу та романтичної атмосфери в квартирі, будинку та демонстрації сузір’я в школах, інститутах.
3. У Симулятор телевізора. Призначений для захисту вашого будинку. Коли темний, цей пристрій автоматично перетворюється на і 5 різних світлодіодних світильників створюють ефект телевізора, на який виводить сп'яніння.
4. У Автономна система безпеки для монтажу на стелі. При несанкціонованому відкриванні гаража, спровоковані сірки і спалаху, які відкидають сп'яки.
5. Умань Пристрої захисту від крадіжки квартири "Баркувальний собака-2". Не призначено для сповіщення про те, щоб записувати. Цей пристрій оснащений мікрохвильовою піччю, яка здатна визначитися з стінами, які знаходяться поруч. Після операції чутно гучний панчішний собака, а роббер швидше за все боїться піднятися на Ваш котедж.
6. Жнівень Фільтр повітряний робочий стіл. Ідеально підходить для тих, хто піклується про здоров’я. Три технології очищення повітря.
7. Про нас Автономний переносний знищувач літаючих комах. Хороший пристрій для заміських поїздок. Завдяки спеціальному удару і вбудованому вентилятору всмоктування, пристрій швидко руйнує комахи.
8. У Це найбільш поширений яєчно-подібний душ.
І у висновку бонус.
Який мішок для?
3610Р. 4200Р.
Джерело: рибальська сітка