Тонка тролінг

Відвідування чудового міста Білгород вперше побачив новий аеропортовий будинок. Відкриття нового аеропорту вкрито в багатьох центральних і не таким чином, друк, повітряні та електромережі.
Дійсно ефектно: чистий, красивий і на грандіозному масштабі. І на мій погляд, для великого майбутнього, адже сьогодні пасажирський трафік розчиняється в цьому обсязі без сліду.

Звісно, це все дуже приємно, але в більшій мірі вражають ще одну, а саме касу. Знайдіть місце, щоб вирішити проблему квитка, точно пропустіть квест: ви йдете на знаки, ви отримаєте в касиря, який не виконує ніяких операцій, але також інші каси, але ви не можете знайти їх. Якщо вони повинні бути там, але є люди, які чекають на рейс.

Як я прогулявся, я бачив касовий реєстр. Вони були строго за очікуванням, і навіть з одного боку були покриті деякими величезними платниками, розповідаючи про валіантну історію аеропорту (хоча дуже красива). Приймав до стійки ще один тест: довелося попросити пару чеків, щоб перемістити ряд місць, встановлених уздовж стійки.

Поки мила дівчина була бронювання мені квитка, я запитав її, що вона була настільки дивною про те, що працює бізнес. Відповідав почуття цілеспрямованої сміливості клієнта. Гарний касіра зважує і дивиться навколо, продовжуючи випустити мене квиток, розповів про те, що не згодні з пишністю місця.

В аеропорту є два квитанції. Один, представлений цим квитком, який виграв офіційну тендер і має повне довгострокове право, підтверджене документами, а інші - деякі інші, з її слів, роду пов'язані з адміністрацією терміналу, і, можливо, ще вище (включили касиру, значно шукаючи) - не знаю нюансів.

Далі це банальна історія недобрих змагань. Після того, як це не вдалося «зчепити» бізнес, так як для цього немає правових підстав, адміністрація аеродрому починає діяти практично зі складними методами: потім відключати електрику, посилаючись на нещасний випадок (і це на об'єкті 1-ї категорії постачання, хоча ... в Домодєдово є також випадок, але в інших умовах), то не дозволяти співробітникам працювати, то, як вони зараз блокують лічильники. Здавалося б, що вони навіть спробували видалити обладнання, але поліцейські звернулися до цього.

Адміністрація агентства приєдналася до гри з реталітаторним хвилюванням. Після відключення електроенергії вони почали імпортувати акумулятори, які забезпечують роботу касового обладнання, у відповідь на блокування лічильників, вони придбали мегафон, в якому вони чітко пояснили розташування «невидимих» касових столів до тих, хто надходить в аеропортову будівлю (якщо я чув «це» мегафона, я заощаджу багато часу).

Це тролінг бізнесу. Хоча я не думаю, що власники агентства мають задоволення. Агенції, як і раніше, є десятки різних агенцій в тих же столичних аеропортах!

Нова гра на землі - знайти касовий реєстр

Я був чудесним, якщо вони не були пасажирами.

р.

Джерело: рибальська сітка