Дорожні дороги Киргизстану

Якщо міліція припинила кінь, то це Киргизстан.
Про те, як автор відвідав Киргистан.

Я прибув у Бішкеку, коли погода вкрай нестабільна. Прогнози обіцяли снігопад і арктичний холод, і я хотів вийти з міста і відвідати села, шукаючи колір. Шукаю вперед, киргизькі метеорологи не лягають, і я зробив право, щоб вивчити сільську Киргистану прямо з аеропорту, хоча я не мучився більше, ніж на добу.

Ведуться більше тварин. І який автомобільний автомобільний привід в Киргизькій області? Які дороги? Увійти Я скажу вам!

1 час Політ добре пішло. Від Москви до Бішкека тільки три і півгодинні. Аеропорт є типовим радянським, всередині нього ще «стара школа», мармур на стінах і дерев'яних вагонах. Вони допускаються тут з паспортом Росії, але необхідно пройти контроль. І стояти в рядку. У літаку приїжджає сто пасажирів - відкрийте три кабіни, що досить. Але все це було компенсовано посміханням молодої прикордонної охорони і слова: «Вело до Киргизії!»

Киргизія є ще однією країною, в якій автомобілі з лівими і правими колесами тихо існують поруч один з одним, тут і обидва приблизно однаково.

Є багато написів російською мовою. Я думаю, що я покрию цю тему під час моїх прогулянок у Бішкеку.

У зв'язку з погодними прогнозами, було прийнято рішення піти відразу поза містом. Aibek скинув лише кілька годин, і я забув час від літака. Але не було вибору – в снігу ми не досягали гірських територій.

р.

Гори і відмінна дорога.

Я був дуже дивним, але він є і продовжує будуватися. Дві смуги в кожному напрямку, поділ каменів. Щоправда, ще не існує розмітки.

Такі дороги повинні бути всюди, але особливо важливо мати їх на гірських ділянках, де вантажівки торкаються повільно і ретельно, і перехоплюючи на небезпечних і бідних кінцях. Вони говорять, що хоча це іржі, Китайська збудована дорога за власними витратами, оскільки вони використовують Киргизію як транзитний маршрут до Казахстану і Росії. Але я ніколи не бачив вантажних автомобілів з китайськими номерами в Росії, і чому вони не будували дороги для нас? Так є автомагістралі в Росії.

І я не знаю, чи вірити легенду про китайці, або самі Киргизьки вирішили побудувати нормальні дороги на дачі, але факт залишається: з'являються подібності доріг.

Навіть якщо не автомобіль, то це просто дорога з нормальною, навіть поверхнею. Давайте подивимося, що місцеві жителі керують.

Автомобільний парк в Киргизі. Ні, не схожий на це. У сільській киргизі, більшість автомобілів є древніми ягнятами, які довгий час були перероблені в банки. Це стосується вантажівок і пасажирських автомобілів. У містах є порівняно сучасні автомобілі, праві приводи, поза містом радянська автомобільна промисловість все ще правила.

Це його. Коли всі Жігулі в Росії остаточно знизилися, ви можете приїхати до Киргизії, щоб подивитися на них і бути ностальгією. Тим не менш, місцеві жителі віддають перевагу класикам і ретро-моделями, без Калина, до того чи навіть просто не знайдено.

Головне - вірити!

Ви помітили знак дивної дороги на попередній фото? Він не один. У киргизьких селах з'являються ознаки.

У країні ви не знайдете єдиний мікроавтобус-Газель. Всі вони юридично заборонені небезпечним.

Будь-яка Киргизія готова до рефлексу теорії, що неможливо розірвати неприпустимість.

Що таке горіння хати, що кінь на коні? Зламаний барж підштовхується звичайною Киргизькою жінкою!

Є також підроблені станції метро Lukoil. Загалом, близько половини ринку займає Газпромнефт.

Туалет для близьких друзів.

р.

Киргизія – це радянська дитина, і там немає. Хоча ми розробляємо окремо протягом більш ніж 20 років, ми все ще переміщаємо в одному напрямку.

Чи можна побачити прекрасні гори позаду?

І гори дійсно красиві. У наступному пості буде багато знімків гір.

Що це таке? Українська

8562.91 р.

"Емірагійна рампа"? У середині Киргизстану? Я мріяв про це, я пофарбував його в Photoshop? Дуже добре, коли люди розуміють важливість перекладацьких знаків. Також сприяє туризму. Як і скасування віз для більшості країн, які киргизія останнім часом робили.

р.

Латинські написи, на даний момент, є більш винятком. Але процес не може бути припинений. Російська мова на таблетках поступово буде замінена англійською мовою, і я нічого не розумію з цим.

І з Киргизької мови використовує кириличний алфавіт, ми прочитаємо його і розуміємо його, правильно? Для всіх посадових осіб, які не хочуть перекладати знаки на англійську мову!

Не завжди добре. Від Бішкека до Нарина, близько 300 кілометрів, 100 з них - траси, ще 50 - це просто хороший асфальт, а інший 150 - ґрунтовка, подрібнений камінь або обидва, змішані з старими, зламаними поверхнями.

, Україна

Переміщення вантажівок в горах – це задоволення. Це справжня поїздка і адреналін. Не потрібні сучасні дороги!

Є китайська вантажівка.

Джерело: macos.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное