1357
Права тато.
Бенедикт XVI виходить. Я маю на увазі, він скорочує. Він сказав, що він був занадто старий, щоб служити. Важкий рік після всього. Я дуже далеко від Католицької Церкви. Але це сором'язлива. Нехай вони більше не знають, хто знає. Але досить цікавий чоловік очолював католицьку церкву за останні вісім років.
І, той факт, що він, після подачі в Вермахт у роки Першої світової війни, раптом став священиком. Після такого м'ясного подрібнювача часто змінюються люди. У Росії існує синдроми Афгана і Чечена - скільки людей пояснюють свої зміни з цим. І Йосиф Алоіс Рацінгер став іншим чином. Так, це не так очевидний з військовими синдромами?
До речі, в діяльності своєї особистості він досить неординарний. Наприклад, коли він був досить молодий у 1970 році, він підписав меморандум про 9 німецьких теологів, які вимагають реформ у Католицькій Церкві, які, зокрема, містили пропозицію щодо скасування благослов'я для священиків. Який у себе був досить серйозний рух. (Чи не так, чому попе буде оселитися в конвенції після виходу?) Чи є хтось променя для:
А що ще ми сплачуємо данину до понтрифу – добровільно відхиляємо престол дуже важко. Останнім часом це сталося в 1415 році. Майже 5 сотень років тому.
Людина, Ху? Доброго здоров’я та успішної молитви.
Футбольні бабуся з Південної Африки (29 фото + 3 відео)
Найбільші актори, які не мають Оскара (12 фото)