Футбольні бабуся з Південної Африки (29 фото + 3 відео)

Я хочу розповісти вам про благодійні матчі, що проводяться по всьому світу.
Сьогодні ми будемо говорити про матч, який відбувся в Південній Африці.
Це була найбільш весела гра (за автором), проти південноафриканських пенсіонерів в провінції Лімпопе (де стегон hippo).

Автор: Ідея гри з Південнокорейськими футбольними бабусями прийшла спонтанно. Ми пам'ятали кілька звітів про них з 2010 року World Cup в Південній Африці і спробували зв'язатися з ними. Але ми не отримали електронної пошти або Facebook, і ми забули ідею. План подорожі вже сформований. А потім я отримую листа, щоб вони були щасливі, щоб отримати нас.

Таку можливість не можна пропустити. Здійснено 3 дні з нашого маршруту Кейптаун та приймав квитки на інший кінець Південно-Африканської Республіки в Polokwan.

Р

А 29 грудня ми приїжджаємо в крихітний аеропорт Петербурга, недалеко від Пооквану в провінції Лімпопто. Приїжджайте в єдиний карусель з багажем. А бічне бачення і слух вже розуміли, що ми – “хіт” .

Ми ніколи не зустрілися в будь-якому місці.
Смішні бабусі, одягнені в національному одязі, збиваються, кинулися в вувузелі, амбулаторно подряпини руки в які ми повинні зануритися.

І ми подаємо.

р.

Коли всі заспокоїлися, ми всі зустрілися. Про себе і як щасливі вони були бачити нас. Ми запрошували себе і запрошуємо їх до Москви влітку.

Від того, що гості з далекої Русі прийшли до них. На автобусі ми чекали пісні та танці.

Прибули мікроавтобуси і ми пішли прямо на наш перший матч. Забава продовжується.

Ще одна зустріч з бабусями (від 55 – 85)

Після зустрічі в аеропорту та переходу на стадіон, ми зрозуміли, що енергія бабусі невичерпна. Ми змогли побачити, що знову на футбольному полі.

Як тільки ми отримали м'яч, очі бабусі пожовті. І ось ми йдемо!

р.

Раніше, коли місцеві бабуся не зацікавилися футболом, вони були обурені артритом, сідничою та іншими сенильними полюсами. Тепер кажуть, що після того, як вони почали грати в футбол регулярно, вони забули про всі свої хвороби, і зараз вони не потрібні лікарів!

р.

На подіумі в очікуванні матчу «Любителі» – «Вахалаби»

Джерело: shukerearth.livejournal.com