Набір зуба! 37 тис. грн за шкоду автомобіля на погану дорогу

Жителі Києва зробили з комунального підприємства «Київдор» виплати 37 тис. грн за пошкоджені через поганий стан автодоріг.
Зокрема, Станіслав Синюк розповів сьогодні, що він зумів переконувати суд, який два диски, два шини, передній підшипник і стійки його Honda зламали через піки на Gostomel шосе в березні 2010 року. В результаті він зумів посушити Київавтодор 37 тис. грн на ремонт.
На мій Honda Accord я побіг в холостку на першому кілометрі траси Гостомельськ. Пиріг довжиною 10 до 47 см і довжиною до 1,5 метрів. Інспектори дорожньої міліції вимірювали все, фотографували все і переконали мене, що протокол буде складений для робітників дорожнього обслуговування. Але обіцянка не зберігалася: вони писали, що дорога в задовільному стані з незначними отворами з глибиною максимум 4 см, сказав Синюк. Водій не відмовився і зробив протокол для посадової особи ДЕС Святошинського району, а потім виграв справу в суді.
Газета також пише, що нещодавно Київський міський апеляційний суд прийняв рішення про те, що Шевченківський районний адміністрація м. Києваавтодор сплачував 27 тис. грн за ансамбль Ланоса пошкоджений у нещасному випадку, який був керований київським резидентом Юрієм Чудновцем. Заява про управління Києвовгородом була подана страховою компанією. У зв'язку з тим, що «бездоріжжя за кордоном були порушені при підтримці люківського господарства. й
«Я пила Лука. Там був автобус перед мною, що підняв його трохи. Я не міг маневрувати. Я вдарив люльку, і вона спанте в мій танк. Я вилету від мого ряду до нав'язаного провулка, поїхав три ряди і вдарив паркан. Я був удачливий, що я не боляче хто-небудь, і я страждав тільки психічно - протягом двох годин я відновив. Далі автомобіль був повністю збитий, а люка застрягла прямо в газовому резервуарі. Я не здивував його. Там була швидка допомога, поліція, пожежники, які заливають бензин і оливу водою, сказав водій.
Головний інженер м. Київавтодор Василь Мельниченко розповів газету, що в 2012-2013 роках компанія зареєструвала шість позовних позовів від водіїв, які розглядають причину поганих доріг аварії.
«Рівний ДЕК відшкодить власникам Ланосу. Решта п'яти справ все ще в суді. Вони концентрують стан доріг взимку. Драйвери відзначають, що ковзана дорога призвела до зіткнення, сказав Мельниченко.
Крім того, Київавтодор зазначив, що капітальний ремонт доріг в Києві потребує 20 мільярдів гривень, оскільки дорожнього покриття столиці вже працювала 2-3 термін служби.
«Роги, які вимагають капітального ремонту, не ремонтуються протягом 2-3 років. Головний ремонт повинен здійснюватися після кожного терміну служби, який триває 12-15 років. Наприклад, проспект Перемоги не був відремонтований за 30 років, Київавтодор заявив сьогодні.
За даними Агентства, ремонт доріг не здійснюється через брак фінансування: «Це тому, що не було грошей». На жаль, немає грошей. Таким чином, ми робимо аварійний ремонт, знімаємо ями, а влітку робимо так званий «середній ремонт». Ми здійснюємо капітальний ремонт на одній або двох вулицях на рік. Минулого року, наприклад, ми зробили бульвар Лесі Українки та провулок Башана.
Раніше Київавтодор повідомив, що ситуація на дорогах Києва поліпшить через кілька тижнів. «Ми заборонили нам порушувати технологію ремонтних робіт і ретельно контролювати якість їх виконання. Що 3-5 днів усувається новий аварійний сайт, - сказав Георгій Глінський, директор корпорації.
Джерело Ваш текст за посиланням. й