Повітряний хокею - своїми руками (46 фото + 1 відео)

Всі шанувальники популярної гри з хокейним повітрям повинні це повідомлення.
Один майстр вирішив порадувати сина, який любить активні настільні ігри.
Він зробив столик для повітряного хокею своїми руками.
Давайте подивимося на його створення.

1,1 км Повітряна коробка. Для нижньої частини повітряної коробки нам знадобиться фанера 9 мм, а для верхньої 4 смуги ламінату для підлоги. Розмір коробки складе 1210х770 мм. Відріжте бажаний шматок фанери трохи більше, ніж розмір ламінату (на 2-3 мм).

2,2 км ламіновані смуги з'єднуються між собою "в жорсткому гаку" надані пластинами. До речі, ламінат не був обраний шансом. До цього були думки, щоб зробити основу фанери, дошки, меблевий щит, ДСП / МДФ. Але всі були відхилені через низьку міцність, м'якість матеріалу і підозрювані пошкодження при бурінні ( свердловини повинні бути невеликими і навіть!).

3. У Розмітка сітки для свердління отворів. З кожного краю відступають 30 мм (наприклад, розмір кожної сторони) і ще 10 мм для того, щоб не зробити додаткових отворів на боці. Крок між отворами вибрав 20 мм.

4. У Візьміть свердло і просвердліть близько 2,200 отворів. Діаметр кожного отвору 1,5 мм. Це найбільш трудомістка і нудна операція при побудові столу. Про 4 години життя і чотири дрилі. В цілому він використовував 7 дрилі (кілька тьмяки). Він зробив все у ванній кімнаті, тому що мез незрівняний (для лінь потім очищається). Потім шпилька розширила всі отвори на спині ламінату.

5. Умань Я купила дві стійки 45х15 3м і пилила на 4 частини (легково негабаритна фанера). Це будуть боки повітряної коробки.

6. Жнівень Ми свердлимо отвори в фанери (певно, інакше вона буде тріщиною) і рейками і кладемо її все вниз на шурупах (можна цвях без буріння, але цвяхи потім потрібно змочити гострий кінець з різаками). В цілому, свердлити тут доведеться смажити, тому ви будете мріяти про дрилі дуже довго. Сьогодні мій сусід збив 3 a.m. З страхом я майже отримав пучок від руки...

р.

7. Про нас Електроніка. Ми пропускаємо за допомогою різних комп'ютерів і знайдемо 6 вентиляторів різної потужності і на кнопці.

8. У Також береться джерело живлення від старого сканера. Характеристики ПД: 12В 1.25А.

9. Навігація Summarize споживання всіх вентиляторів 0.25 + 0.22 + 0,22 + 0,12 + 0,12 + 0,12 = 1.05A. Так, є також запас для освітлення воріт з світлодіодами - це добре!

, доб. 114

10. Ми позначаємо отвори вентиляторів і місць для кріплення гвинтів. Просвердлити отвори під вентиляторами і отворами під навісками цих вентиляторів.

11. Наймолодший син прийшов до допомоги.

32099Р

12. Натираємо край дірочок з файлом і закріплюємо вентилятори. Довгі смуги на фанери вказують на місця з'єднань ламінованих листів.

13.00 р. Так як дизайн виходить важким і має бути простір на нижній частині столу, щоб смоктати повітря, я купив 5 гумових ніжок (нижні обмежувачі). Вони виготовлені з дуже міцної гуми і допоможуть зберегти таблицю в стабільному положенні. На фото нога з шнеком протягується через неї.

14. Закріплюємо перемикач і з'єднуємо дроти від джерела живлення.

15.00 р. Поставте вентиляційні дроти на термінали.

16.00 р. Ми беремо дроти до воріт і приклеюємо світлодіодну стрічку. Висихання і перевірка. Залийте раціон клеєм гарматою.

17.00 р. Простягаємо решту частини бруса 45х15мм на 9 штук і закріплюємо нижні гвинти на шви ламінату. Також висаджуємо гумові ніжки знизу на шурупах і закріплюємо зсередини горіхом і гайкою. Так це картина. Дріт живлення надходить в стіл в нижній правий кут.

18 років Ми приймаємо регулярний ущільнювач (У мене є сантехніка прозора) і пропускаємо всі тріщини по краях, а також любителі по краю. Також приклеюємо данглінгові дроти і дріт живлення з клейовим пістолетом до фанери. "Ди скотчили колесо? - Так, всю ніч. Вранці прийдуть власник клею. й

1235710р.

19.00 р. Працює так.

р.

20. Купити rake-bortik 30х15 мм 2мкс2 шт. і пропилюється в потрібні частини (легково негабаритні фанери) і залишає місце під воротами. ламінат з'єднується і кладемо на стіл, попередньо пропущеними рейками, прикріпленими до фанери, зверху герметиком (також змащуємо всі 9 стійки під шви ламінату). Просвердлити отвори через цей гамбургер і покласти їх на гвинти.

21. Для краси і міцності сторони я взяв два дзеркально-шліфовані алюмінієві кути 30х15 мм 2 м. Сівалка.

22. Спробуйте. До речі, зліва від фото є великим пристроєм для колін - рекомендую.

23. Старший помічник.

24. Далі беремо клейовий фільм подібного кольору.

р.

25. І приклеїти по периметру. На дні заказник 1,5 см, у верхній 0,5-1 см.

26. Працює так.

27. У верхній частині бруса і плівки буде на двосторонній скотч (фанера і дерево не дуже липкий, але він буде тримати кут).

28. І знизу ущільнюємо її меблевою дужкою.

29. Це його.

30. Загальний вигляд нижче.

31. Ми робимо металеві бруски на боках.

198593

32. Діти сказали готовий, взяв таблицю, вимагали кажанів і качка. Давайте мені грати трохи.

591575

33. Ворота. Наріжте фанери на кілька штук.

Р

34. Підключіть його разом, просвердліть отвори і викрутіть його в.

35. Зберіть ворота. Давайте намагаємось.

36.00 Р Загальний вигляд з воротами.

р.

37. Ілюмінація воріт всередині темного.

67026434

38. Дизайн воріт Closer.

р.

39.00 р. При перевірці воріт диск, при попаданні воріт, відмовляється від м'яких порід дерева (прокладки) і вилетів назад до столу. Щоб усунути дефект, приклеїти на двосторонній скотч залишки алюмінієвого бруса до нахиленої застібки відразу ж за за воріт.

40. Приклейте однакову плівку на ворота. Вимкніть непотрібні.

41. Ми отримуємо два з них. Я не був спеціально вклеїти всередині плівкою, тому що буде постійним зносом стін з шайбою і плівкою буде просто перерву. Замість ковроліну ми бачимо барвистий диван.

до 1 2 3 4 5+

42. Поставте ворота на стіл. Зверху вони виготовляються з "дверима" так, щоб ви могли легко дістатися до качки. При закриванні двері опускаються до стяжки/лімітатора (звичайний невеликий гвинт всередині воріт). Ця "дверна" слугує для качки. Саме на ньому фіксується алюмінієва пластина.

43. Загальний вигляд таблиці.

44. Візьміть кажани і мийки. Як патрон використовується невеликий компактний диск і кришка лінз.

45. Продукт готовий до використання!

46. Актуальний геймплей (діти знімалися на стадії будівництва воріт):

Термін виготовлення: контур плану, рефлексія, покупка все необхідне - 2 дні. Поставити 2-3 години ввечері і два повні дні субота-неділя. Я маю на увазі, це тиждень.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:
Лист фанери 9мм 1525кс1525мм – 569 рублів. Решта відправиться в ляльковий будинок для дочки/мати.
Ламінування - залишки з заміни підлоги. Що ще хтось писати.
Олівці ІКЕА безкоштовно. Вам буде потрібно багато з них при подачі сітки.
Дриль -7 шт. х 6 рублів = 42 рублів.
Рейки 2х79 руб = 158 руб.
Рейки 2х55 р. = 110 р.
Вентилятори – були видалені з різних несправностей обладнання або залишилися від ремонту ПК.
Гумові ніжки 5x79 руб = 395 руб.
Перемикач (малий розмір) - 180 рублів. Я купив її пару років тому для ляльки
Дріт, термінали, затискачі, клейовий стрижень, гвинти, брекети - дрібні речі на 100 рублів.
LED стрічка для 12В - 99 рублів. Є ще 4 штуки, що залишилися для ляльки.
Ущільнювач каністра - 100 рублів. Залишилось багато.
Алюмінієвий кут 689 руб 2 = 1378 руб.
Двостороння кокетка - 60 рублів.
Плівка 119 рублів. 1 метр. Більше половини невикористаних.
Біти 2x125 руб = 250 руб. Знаючи його в Москві досить складно. Я знаю, де купити - писати у людини.
Як удар, 8 см ущільнювала диск, але загинув на другий день (спліт). Тепер ми використовуємо кришку лінзи.
Допомога сина х 2 шт., дочка 1 шт. - неоціненна.
Разом: 3,560 рублів.
Найдешевший хокейний хокей цього розміру в магазинах починається від 55.5 тис.

Посилання:
Потужність вентиляторів досить для гладкого ковзання компактного диска. У зв'язку з об'єктивом не дуже добре, але для важчих "пікселів" потрібні вентилятори. Незабаром я буду купити справжній удар для повітряного хокею і перевірити його.
По суті, кішка обхнула про побудову повітряного хокею своїми руками в Інтернеті, тому в основному я придумав все себе.
Природно, можна заощадити на матеріалах, і це обійдеться вам значно дешевшим. Наприклад, замість дзеркальних планок 700 рублів. / шт. ви можете цвяхнути смугу жерсті до боків, або знайти фанери в сміття (збереження 1378 + 569 = 1947 рублів), але я хотів отримати хороший, якісний і красивий продукт, який я досяг.
Я зробив. Дуже дякую.
Джерело: www.liveinternet.ru