черепаха на спині крокодила!

Американський фотограф зумів взяти неймовірні фотографії як крокодили дозволили черепаху засмагати на спині одного з них. Спочатку рептилії мали дуже різні наміри.

Головна
Фотограф Мак Камінь провів чотири місяці в лісах Південної Кароліни, але ніколи не вдалося захопити мешканців лісу і водойм.
«Я не міг захопити тварин у природній звичаї — як тільки я підійшов, всі істоти відразу занурилися у воді». Так я вирішив використовувати камеру з вбудованою функцією інтервалометра, запрограмовано, щоб зніматися кожні п'ять хвилин протягом дня. Я закріпила пристрій надійно на колоді і розкручує листя. Алегатори і черепахи не звертали увагу на пристрій, продовжуючи їх дослідження, говорить Макк.
За останні два тижні – вранці, людина хворого встановив камеру, а ввечері його підібрав і перевірив результати фотосесії імпромпту. Під час чергового перегляду Камінь знайшов цікаві кадри, які він піддав більш тісній експертизі.

Виявилося, що два алегатори подали черепаху в смертельну пастку, відрізаючи її способи відступу: з двох сторін рогівки, небезпечні предки були в очікуванні.
Приближилися крокодили, виїжджаючи вільний простір з черепахи, але тварина, збитий, раптом швидко сходження на спину одного з її гонщиків.

Алерги з невідомої причини відреагують на «несолідність» – вони припинили з огляду на це як обід, і дозволили насолодитися спільним відпочинком на сонці.
Це досить незвичайний інцидент, тому що американські алегатори, що досягають довжини 4 метрів, не пропускають можливість їсти тварин і риби, включаючи змії і черепахи.
До речі, не тільки рептилії неприродно: фотограф Афіша Осокорки були свідками їжі, що складається з п'яти акулів.
Диверси дивилися ссавців і не вірили очі: тварина відкусала своїх жертв голови, а потім помітила їх тіла в пошуках шлунка і печінки. Вражаючі диверси не можуть дивитися аномальні ущільнення протягом тривалого часу і залишити місце його полювання.
«Так, що ми не бачили цього, перш ніж не означає, що сім’я вухастих герметиків не їсти акули», - сказав Кріс.

Джерело: piitbull.livejournal.com/1265228.html