feat радянських моряків

Ремен для сніданку, черевики на обід. Ахто Зіганшин і його друзі жив у океані за 49 днів. У 1960 р. вони були національними героями.
Таке шоу на виживання світу ніколи не відомо!

доб.1

Тракторист Асхат Зіганшин був покликаний до військової служби на острові Сахалін від Сизрана в 1958 році. Через 8 місяців «підготовки» відправили в Курильські острови.

р.

У той же день, 17 січня, коли робота була вже завершена, сильна вітрова троянда. Барж підірвав берег і переніс в море. На першому, Асхаї і його товаришів не були

Сигари закінчилися в першому місці. Що б ви робили в цій ситуації? Просто курити.

7 березня їхнє життя було вимірено лише трьома матчами, а останнє незаймане завантаження. рятувальні приїхали з неба, літака американського авіаносця "Керсаринг", біля острова Мідвей.

171524

Так американці побачили їх. Поплавський і Зіганшинський.

Після того, як американці підібрали їх, Зіганшин не міг навіть поголити себе.

радянські солдати привітали на американський авіаносій з винятковою обережністю.

Юніор Сергій Асхат Рахімзянович Зіганшин, Приватний Філіп Григорійович Поплавський, Анатолій Федорович Кричковський та Іван Єфімович Федотов. Ці чотири змагаються за популярністю з Гагаріном і Beatles.

Ще один світ в минулому. Головна зустрічає своїх героїв.

У 1960 році ви запропонували політичну притулку в США. Я не шкодую! Я використовую для себе, так як я був дитиною. В Америці ви можете відвідати, але не жити. І тепер вони запропонують рухатися в США - Я не буду йти на все!

16

Джерело: roshero.ru