feat радянських моряків

Ремен для сніданку, черевики на обід. Ахто Зіганшин і його друзі жив у океані за 49 днів. У 1960 р. вони були національними героями.
Таке шоу на виживання світу ніколи не відомо!

feat радянських моряків доб.1

Тракторист Асхат Зіганшин був покликаний до військової служби на острові Сахалін від Сизрана в 1958 році. Через 8 місяців «підготовки» відправили в Курильські острови.

feat радянських моряків р.

У той же день, 17 січня, коли робота була вже завершена, сильна вітрова троянда. Барж підірвав берег і переніс в море. На першому, Асхаї і його товаришів не були

feat радянських моряків

Сигари закінчилися в першому місці. Що б ви робили в цій ситуації? Просто курити.

feat радянських моряків

7 березня їхнє життя було вимірено лише трьома матчами, а останнє незаймане завантаження. рятувальні приїхали з неба, літака американського авіаносця "Керсаринг", біля острова Мідвей.

feat радянських моряків

171524

Так американці побачили їх. Поплавський і Зіганшинський.

feat радянських моряків

Після того, як американці підібрали їх, Зіганшин не міг навіть поголити себе.

feat радянських моряків

радянські солдати привітали на американський авіаносій з винятковою обережністю.

feat радянських моряків

Юніор Сергій Асхат Рахімзянович Зіганшин, Приватний Філіп Григорійович Поплавський, Анатолій Федорович Кричковський та Іван Єфімович Федотов. Ці чотири змагаються за популярністю з Гагаріном і Beatles.

feat радянських моряків

Ще один світ в минулому. Головна зустрічає своїх героїв.

feat радянських моряків

У 1960 році ви запропонували політичну притулку в США. Я не шкодую! Я використовую для себе, так як я був дитиною. В Америці ви можете відвідати, але не жити. І тепер вони запропонують рухатися в США - Я не буду йти на все!

feat радянських моряків 16

Джерело: roshero.ru