Олександр Чебан пише:
Як я сказав багато разів, найголовніше в хорошому ресторані є вигляд. Кухня майже напевно стане ідеальним, тому сьогодні я хочу показати інтер'єри підводного ресторану під «злітком», тобто під Бурдж-аль-Араб - символ Дубаю. У цьому готелі для клієнта немає слова «не» у відповідь на його запит, можна виконати всі побажання. За кілька днів комплексного тестування цього знаменитого готелю було знайдено лише одне нагородження - в підводному ресторані "Al Mahara" не варить рибу з акваріума, щоб замовити! Це жарт, але факт залишається. :
З усіх акваріумних риб, вперше я зустрічаю зразок з інтелектуальним виразом обличчя! Побачити, що це поет! Його ім'я є Geord, він був візитною карткою ресторану на 11 років. Однак ці види риби можуть змінити секс і, хто знає, можливо, це не Джордж, і Джорджта? :
Все почалося з гардеробного коду... сорочка не пускає мене, але на прийомі є куртки всіх розмірів, тому питання було вирішено.
р.
У акваріумі ресторану Al Mahara 280 тис. л води, тут живуть понад 50 видів риб:
195278
Geord - це рибка з хампу.
Риба довжиною до 230 см є найбільшим представником губану. Максимальна вага 191 кг. Сексуальний зрілість риби настає на довжину 35 см. Доросла риба має товсті, сливові губи і помітне зростання на голові. Колір тіла - зелена, сіра або синя.
Ліпки є однією з найбільших коралових рифових риб! Традиційно цей вид розподіляється по всій території Індо-Тихоокеанського регіону. Незважаючи на широке поширення, населення видів ніколи не було дуже великим.
Доросла риба може змінити колір, форму тіла і навіть стать. Процес зміни сексу від чоловіків до жінки займає близько дев'яти років. У той же час нові можливості родючості повністю придбані!
Кожен стіл подається кількома людьми, одна з них - сомельє. Ми служили сомельє з одного з Малдівських скелетів, він дуже барвисто розповів про чарівності Нової Зеландії сувіньйону, коли він раптом сліпий на мене - адже в Мальдівах суворе сухе право! :
Кожна страва, імена і інгредієнти, які іноді здаються, просто дивовижна! Все плавиться у роті. Для приготування таких страв «дизайнер» я вірю, абсолютно не реалістично.
Ресторан розрахований на 114 осіб, в тому числі 3 VIP-кімнати:
499 р.
Також в цьому акваріумі є реабілітаційний центр черепахи, акули та щось інше.
р.
Для святкових моментів є варіанти оформлення дайвера з знаком «Я люблю тебе» або «маррі мене». Не жарт.
р.
доб.2
р.
Чудова вечеря з видом на рибу, а також у великій компанії - що може бути краще?!
й