Одеська лялька

Зустрічайте черговий послідовник моди для живих ляльк з Одеси - 20-річний Аліна Ковальовська. У появі і поведінці дуже схожий на знаменитий «долл». Валерія Лукинова. У фотографіях такі дівчата абсолютно емоційні, їх пороцелінові особи без життя і не виражають ніяких емоцій. Він виглядає трохи хрустким.
Одеська лялька

«Для мене завжди вважається красивим, коли людина навіть трохи схожа на риси обличчя ляльки», Аліна пише коментар до одного з її фото. Ця краса відрізняється від того, що кожен використовується для перегляду. Сучасна знайома краса - нудна і не цікава для мене. Я люблю це, коли людина має ... Це так витончені риси: великі виразні очі, невеликий ніс, невеликі сливові губи ... Не можна описати його. Це так приємно бачити людей, як це!

Одеська лялька

Секрет такої «краси» простий – певний спосіб накладається косметика плюс фотошоп. І тут ми маємо манеквін живий. Хочу вірити, що дівчата, які страждають від «захворювання цуценя» одягають так виключно для камери, вечірок і т.д., і не шокують інших в повсякденному житті.

Одеська лялька , Україна

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька

Одеська лялька