Залізничний музей

Яка професія була найкращою, коли ви були дитиною? Що ви хочете стати в початкових школах? Багато були приваблені до красивих описів морів у фантастичних романах і захотіли стати вітрильниками. Хтось виріс на радянській "Дядько Крок", і, звичайно, хотів стати поліцейським. Хто приваблює до невідомого, і вони сниться стати астрономом. У нашому пролетарському класі більшість хлопців хотіли стати вантажними автомобілями. Я виросла в безпосередній близькості від залізничного вокзалу, який тривалий час занурився у мене любов до цього режиму транспорту.
р.

Нещодавно відвідав Латвійський залізничний музей в Ризі (перший раз в моєму житті, непарно достатньо), що я писав сьогодні.

У цей день знаходилися багато дітей в музеї, різноманітні заходи. Найімовірніше, були шкільні або дитячі екскурсії, тому дивніша дуже часто потрапила в кадр.

У першому залі є велика модель залізничного вокзалу з історичною реконструкцією станції Меїтне. Аграшкові поїзди навколо, зайняти тверде четверте місце серед речей, які ви можете дивитися назавжди.

р.

У великому залі молоді майстри показали плоди свого хобі.

Деякі люди це робили на місці.

Супер валіз! Зіграти справу, відіграти справу, зліва.

Кілька стендів займають моделі вагонів в експлуатації.

Питання для експертів: що склад в середині? Так виглядає як швидкий поїзд, але з пантомографом як поїзд. Виготовлено на RVR. Де це навіть використовується?

Стародавні фото завжди захоплюючі. Особливо якщо вони зображують velodrosin і один з перших моторизованих стрижнів.

Рига Центральна станція в 60-х роках минулого століття.

Станція в Попу.

Як ми йдемо там?

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу!

Композитор 20 - 30-ті роки минулого століття. Бабця повинна пам'ятати.

З цієї речі, ви можете майже напевно підвести девіл. По суті, використовувався для регулювання руху поїздів, зокрема, для того, щоб було тільки один поїзд між двома сусідніми станціями, але перша версія його використання набагато більш зрозуміла.

По-перше, з Риги ви можете подорожувати поїздом практично на весь континент. Тепер, на жаль, поїзди пропускають тільки до Москви, Санкт-Петербурга і Білорусі.

Красиві артефакти з минулого. Зрозуміло, що в такому автомобілі земля не була проведена, але воно не гірше.

Р

Залізничний знак з '20-х.

Це те, як ми використовували для оформлення розкладу кишеню. Вони виглядають як реальні книги!

78936586

Уявіть, як затишно було почекати поїзда в номері з таким годинником.

У кабіні радянського водія поїзда.

, Україна

Музей також має вуличну експозицію, що складається з реальних поїздів, автомобілів і локомотивів.

доб.

р.

Дрезін, як перетворений вантажівка.

Дерев'яний залізничний снігоприбиральне обладнання. Це перший раз я бачив це.

Чудова лавка.

«Комсомоль-виш».

до 1 2 3 4 5+

Ось ми йдемо!

Джерело: hellofromspace.livejournal.com