Портрети великих музикантів на стіні

Ігор Кудінов з міста Суходолськ (Луганська область України) пофарбував на стіну трансформаторної коробки біля ДК. Олег Кошев портрети відомих музикантів. У інтерв'ю автор прийняв, що він завжди хотів зробити щось незвичайним, що може бути будь-яким людям без винятку.
Габаритний зображення

Ця картина зображена на стіні одного з найменших кварталів міста - половина квартир тут покинутих власниками.

"Це не мій малюнок", - каже Ігор. Це малюнок відомого вуличного художника імені Банку. Кожен бачить своє значення в ньому. й

Про те, як з'явилася ідея для відображення портретів музикантів на стіні трансформаторної коробки, Ігор не пам'ятає:

"Сомеон мене сказав, я забрав його і пішов. й

392804

Ігор з другом Антоном Сорніковим.

«Музика – єдине, що може об’єднати всіх. Ось чому я вирішив малювати їх. Я намагався порадувати всіх, говорить Ігор.

За словами художника, мешканці Схудолського люблять свою роботу.

«Для мене дуже добре, і я не чув жодного поганого коментаря про свою роботу весь час. Вони люблять це, і чим більше подобається, тим більше я фарба, він сказав.

Ігор каже, що він любить своє місто дуже багато, хоча він не знає причину для такого тягу:

«Я люблю, що це маленька і кожна людина знає. Крім того, останнім часом Сухдолськ помітно почав змінюватися на краще: баскетбольний суд, і дуже добре один, з'явився, футбольні матчі почали ходити, збудований боулінг, з'явився фільм, з'явився водоростей, сам місто став... Я кохаю це дико. І я спробую доповнювати місто з «новою», щоб принести різноманітність!, художник поділився.

Джерело: www.0642.ua

Tags

See also

New and interesting