Шлюб для екстрімів (7 фото)

Екстремальні весілля стають все більш популярними. Так, одна пара вирішила піти на цю небезпечну пригоду, яка може оскаржити тих, хто нудьгує стандартними весільними обрядами і хто хоче стикатися з нервами. Не дивлячись на те, що на весільній церемонії сто поглядів родичів і друзів не звернулися до неї, наречена все одно переживала передвесняних джитрів. І це не дивно: вона і її майбутній чоловік вирішив одружитися в знаменитому Загубленому Арроу Spire Highline, в Національному парку Йосеміті, Каліфорнія.

Це місце приваблює добре підготовлені сходження. Наречена мала красти через туго, щоб дістатися до місця, де її чоловік чекав.

2230924

Фотографія Ben Horton взяв приголомшливі фотографії, щоб захопити щасливий мотив в цих небезпечних умовах.
"Це був реальний виклик, - сказав Гортон. " Хоча це не перший раз я фотографував в екстремальних умовах, в тому числі кучеряві, відчуття висить на тягу на 3 000 футів є те, що я пам'ятаю довго.

Фото з незвичайної весільної церемонії з'явилася на чохлі книги про нестандартні весілля, які розповідають про те, що божевільні речі люди зробили, щоб в кінцевому підсумку сказати «Я згоден» – підводний або під час стрибків.

Пара готується до обміну вуграми.

р.

Загублений Arrow Spine є одним з найпопулярніших місць серед альпіністів в Північній Америці.

Незважаючи на всю небезпеку пригоди, фотограф не встигнув довго перебувати.

р.

English, Українська, Français...

-img8---

Джерело: www.dailymail.co.uk