Нові рекламні кампанії

Ця весна була не менше 4 високопрофільних рекламних кампаній, основних персонажів, які стали дуже відомими знаменитостями. Давайте подивимося, що вони зробили.

Megan Fox - новий обличчя Armani Code
Це, хто мій самий не схожий актриса, Меган. Завжди монотонний і нудний позування. З типовим зовнішнім виглядом неспроможної спокуси і безперешкодних образів. Коли я дізнався про цю рекламну кампанію, мій розум почав малювати звичні фотографії, в яких Меган languidly пози і в цілому тільки зіпсує постріл. Який сюрприз я був, коли я бачив її в абсолютно новий спосіб.

Я повинен визнати, що фотографії цієї кампанії змінили своє ставлення до акторки. Звісно, вона може бути розкішною жінкою, яка хоче бути такою.

Я любила її боби, яка дуже витончено підкреслює овальне обличчя і прямі чубчики, підкреслюючи дивовижні очі. Я люблю макіяж. Зроблено художником макіяжу модного будинку Armani Linda Cantello. Ось що Лінда говорить про нього:

Червоний відтінок на губах (Rouge d'Armani 400 і L Об'ємний шовковий фонд N° 2) на порцеляновій шкірі Megan Fox дає зображення привабливою теплотою. Застудна синість очей підкреслюється двома змішаними відтінками тіней (N° 2 і N° 11) і туші (N° 1). Зображення Мегана є вбивця seductive.

На додаток до відео для жіночого аромату Armani Code, відео було знято для чоловіків - Armani Code Sport. До речі, роль чоловічого освітлювача виконується модель Кріс Фолц.

Blake Lively для рекламної кампанії Chanel

Вентилятори Blake Lively можуть радіти – її довгоочікувана рекламна кампанія для Chanel нарешті вийшов.

У зв'язку з фотографіями, що розводять мережу, Блейк і Карл Лагерфельд знайшов спільну землю і ставали хорошими друзями після зйомок і вечерь на честь існування Lively до родини Chanel.

Я, ймовірно, дуже коротко зрозумілий, щоб побачити в Blake Lively що завжди присутній у зображеннях моделей Chanel. Але я не бачу шику і чарівність, яка зазвичай пов'язана з брендом. Я бачу досить американську жінку, занадто просто для Chanel. Може бути, я невірно, я не врахую тренди врахувати, або, можливо, цільова аудиторія модного будинку змінилося занадто багато років, я не знаю, але в цій рекламній кампанії я бачу всіх, але героїні серії Gosip Girl.

Keira Knightley - новий обличчя Coco Mademoiselle
Випущено в інший день, кав'яр для ароматної реклами з Keira Knightley в свинцевих ролях. Чанель знову. Я можу впевнено сказати, що Keira дає Blake Lively деякі голови.

Шармінг, жіночний, чудовий і oh-very Chanel-like. Директор відео Джо Він Райт (режисер фільму «Прайд і преюдії» з Кейра Лицарлі в головній ролі).
Аромат буде випущений 1 квітня.

Kate Moss для рекламної кампанії Dior Addict

Найочікуваніший комерційний ролик був кав'ярною рекламу для помади Dior Addict. Основна роль музея Galliano - Kate Moss. 30-другий відео вийшов близько місяця тому, але кілька днів тому, кожен був представлений з повним 90-секундним відео.

Я можу сказати з впевненістю, що це один з кращих відео я коли-небудь бачив. Я люблю все про це: атмосфера, атмосфера приміщення, миготливий фотографії Парижа, всілякі смішні маленькі речі, як взуття розкидані навколо кімнати або сцени, де Кате в машині витягне панчохи на себе. І, звичайно, її образ: зачіска реальної модної зірки і бездоганний макіяж, очі кота і рожевий помада – варіант безпрограшного для всього часу.

Ця реклама повинна досягти своєї мети, оскільки навіть я, людина, яка фокусується на очах і не на губах, прагнула купити помада цього відтінку.

Фото: makeupandbeauty.com, fashionologie.com, blog.myfdb.com, mabqueen.com.