Слушаем і замком

Як часто ви знайдете себе в неприємностях, які намагаються запам'ятати правильну відмову від імені знаменитості або імені? Фергі або Фергі? Кутчер або Кутчер? Так що ви більше не маєте сумнівів, я пропоную вам прочитати список 9 відомих прізвищ, які викликають сумніви при промовленні.

Гілленгаал/Гілленгаал/Гілленгаал

Джейк настільки втомився від інтерпретацій його етнічного імені, що в одному з інтерв’ю він вирішив жартувати і сказав, що правильний варіант - «Єленгула Хай» (до речі, актор запам’ятався ірландським вулканом Ейяфляхокулл). Але це насправді не так страшно. Він просто Gyllenhaal. Джейк Гілленгаал.

LaBeouf/LaBeouf/Лабеф

Я хотів би дати ім'я чарівного Шиа більш французький шик, Shia LaBeouf все ще буде вираженим правильно.

Витлі/Білі
499 р.

До речі, ім'я дівчини, яка зіграє з ним в третій частині фільму «Трансформери» також іноді виражена некоректно. Beauty Rosie Мисливець Вайтлі іноді помилково називається Wheatley.

Heigel/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl/Heigl

Здавалося б, добре, тут виникають труднощі? Але вони роблять. У 2007 році під час запрошення Катерини на стадію оголосив її як «Гігель». Актор, в свою чергу, не був ембаррасований і, як тільки вона була на мікрофоні, виправила озвучувач, кажучи, що вона була Heigl.

Літо/Літо

Єдиним правильним варіантом завжди було вимова з літерою «e». Не відомо, хто придумав Літо, але ця варіація часто використовується. Навіть авторитетні публікації. У будь-якому випадку, правильну вимова є Jared Leto.

Фергі/Фергі
Р

Пам'ятайте пісню "Фергалично". Сама назва повинна припускати, що вона правильна для позначення назви співачки – Фергі. Якщо ви ще сумніваєтеся, перевірте будь-яке інтерв’ю, яке лікує Stacey Ferguson.

Кутчер / Кутчер / Коучер

Аштон може бути чітко чути, що його ім'я. Привіт! Аштон Кутчер. Ну, Аштон, я думаю, що ви зрозумілі речі.

Буллок/Буллок

Назва акції «Оскаржна актриса Sandra Bullock» виражена кілька разів, просто на Оскарі. Перший лісовий вітак, потім морський пан.

Kaney/Kaney/Kanye/Kanye/

Назва цього музиканта може чути у доповіді про найбільш скандальний випадок, який відбувався на презентації музичної премії MTV Video Music Awards, коли співачка лопнула на сцені і переривала виступ переможця подяки в одному з номінацій Taylor Swift. Для цього інциденту Kanye West доводилося до апологізації протягом тривалого часу.

Фото: люди.com