Марки.

Звісно, ми розуміємо, що одягання в одному одязі, що наш одяг не завжди і не для всіх. Іноді один з компонентів образу зірки може коштувати нас безглуздим. Не кожен може дозволити собі купити Біркіновий пакет з Hermes. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У сучасних наборах підбір вбрання в стилі Вікторія Бекхем, Роза Бернна і Каті Холмс від демократичних брендів.
р.

Роза Бирн

Роза Бирн на екрані фільму «Краки» в Нью-Йорку. Роза зношує червоною курткою «з плечі чоловіка», невеликою чорною сукню, сковородою шипкою та чорним каблуком. Зображення розведено золотими ювелірними прикрасами. Дуже жіночний і грайливий наряд.

Кеті Холмс

Я дуже люблю погляд Katie Holmes: стильний і мінімаліст. Крім того, я розумію про короткі штани. У цьому наряді Каті з'явився на екрані короткого фільму «Розчин» в Нью-Йорку. Вона зношує білу чоловічу куртку з чорним атласним мереживом від Stella McCartney і чорного пера взуття від D&G. У моїй комплекті я віддаю перевагу підбирати світлові човни.

Вікторія Бекхем

Нещодавно Vicky rea З'явилася в її улюблена шкіра slat від Marc Jacobs.
Я люблю куртку і колірне поєднання. Але я думаю, що образ Вікторія трохи перевантажений, тому в моїй комплекті трохи менше аксесуарів.

Фото: instyle.com, stylebistro.com, celebritystyleguide.com