Старі дупи.

Є кілька зірок, які відомі не так багато для своїх ролей або пісень, але набагато більше для деяких частин себе. Болить, що частина з них є видатною. Наприклад, деякі мають видатний бюст, інші мають голос, і деякі відомі своєю п'ятою точкою. Так само, твої оселі – обличчя нашої сцени.

Безсумнівно, найвідоміша (і видатна) зірка-пошта належить до кіно легенди Brigitte Bardot.
123456наступний

Починав продемонструвати свою п'яту точку без сором'язливості і совісті. Чоловіки по всьому світу загинули і все одно роблять, незважаючи на те, що сам Бардот давно зацікавився істориками і прокурорами. І Бог створив жінку. Бог зробив але!
р.

Ще один абсолютно вражаючий дупа належить до Jennifer Lopez.
доб. 2

Вона іноді називається jennifer. Не дупу, мрії! Який голос, що ви йдете? Це найбільший талант J. Lo.

Britney Spears має хороший дупа. Був. На жаль, вона рідко показує її на публіці. Але іноді на вечірках, або на сцені, або випадково в старих фотографіях все ще видно.

р.

Ooh! Мадонна також має королівські дупи. Але Королева повинна мати все королівське. Включаючи бат. Вітаю?

Scarlett Johansson демонструє свою дупу дуже ненав'язливо, але вона має її, і цілком добре.
р.

А чому це (в розумінні поп) режисери так слабкі в кіношоу, можна сказати на всіх, eh? Іноді це життєздатність стати. Після того, як Scarlett не тільки харизма і величезний акторський талант, але і дуже гідні дані на другий 90. Зайдіть!

В короткий час є багато хороших зірочок, але я особисто люблю це одне:

Подовжки до осей Герарда Butler.

Чому? Дуже красива жінка. Я маю на увазі, як жінка, я повинен бути більше у чоловіків, ніж жінки, і нічого не можу зробити про це.

На смак і колір, звичайно, ви також можете писати, і що вам подобається.