1009
Рутин
Я дуже захоплююся Stacey Ferguson. Дивовижна жінка, яка відмінно справляється з усім, що тільки потрапляє до неї. Вона змогла позбутися від наркоманії, тягнути себе разом і скидати зайві кілограми, які вона отримала за роль в музиці «Ніне», пережили історію невідповідності чоловіка, до того ж вона завжди дивує дивовижну, навіть з вагою, яка незвичайна для Голлівуду.
р.
Фергі перетворили 36 на інший день. Найцікавіше, що навіть на день народження, співачка не розслаблена.
599 р.
р.
Після святкування 36-го дня народження в Лас-Вегасі, Фергі, що подорожував з чоловіком Йошомель в Лос-Анджелес, щоб взяти участь в Американському Red Cross Youth Run, який відбувся Josh у підтримці Японії.
р.
Я завжди дивився, що секрет її тонкого, тонованого фігури. Я знаю його, щоб я поспішав поділитися.
Секрет - фізична активність і спеціальна дієта. Давайте розглянемо кожну з компонентів, які сприяють чудовий образу Фергі окремо.
Фізична активність
Фергі приготує 2 години на добу (догано) на навчання. Вправа ґрунтується на наступному принципі: кожна вправа повинна виконуватися за 1 хвилину, після чого взяти 15-другу перерви і приступати до наступного вправи. Виконувати весь комплекс тричі.
- кватки;
- бігти на місці з підвищеним підйомом коліна;
розтягування м'язів шлуночок;
- тиск гантелі над головою;
- близнючки стрибки.
Після виконання циклу цих вправ потрібно відпочивати протягом 5 хвилин і почати наступні навантаження. Це може бути велосипедом вправ, бігом або будь-яким іншим тренажером, який виробляє невелике навантаження на серце. Тривалість занять на тренажерах від 20 до 45 хвилин. Фергі також практики йога.
Дієта
Дієта Фергі не містить нічого зайвого, тільки хорошого, здорового харчування. Крім того, Фергі знайомий з деякими секретами правильного харчування. Наприклад, протягом дня тіло співачки виводить енергію виключно з білків і здорових жирів, всі вуглеводи спалюються під час тренувань. Незважаючи на сувору дієтичну дисципліну, Фергі все ще влаштовує живу вечірку. Такі свята не закінчуються неприємними наслідками у вигляді зайвої ваги.
Контроль кількості їжі на тарілці непросто, але це дозволяє Фергі зберігати струнку. Тіло повинен відчувати невеликий калорійний дефіцит, щоб тіло може обрізати зайві кілограми. Регулярне харчування з нормальними порціями можливо за допомогою дієтичної програми Eat Stop Eat дуже популярний в Голлівуді.
Щоб отримати уявлення про дієту Фергі, ось приклад одного меню, який не використовує вище програми.
Сніданок: Вегетаріанський омлет 6 яєчних білків або 2 цільних зернових скибочках з невеликою кількістю натурального масла арахісу.
Закуска: кілька ложок низькожирного натурального йогурту і муселі або ж однакової кількості сиру маложирного.
Обід: зелений салат з невеликою кількістю протеїну (малою куркою або індичкою), приправлений авокадо і низькожирним салатом.
Обід закуска: деякі фрукти з мигдалем.
Остання закуска: сирі овочі приправили гумусом.
Вечеря: Лосось гриль або повільний вогонь, 1/2 склянки кору, багато овочів і 2 столові ложки гострого соусу для аромату. Або курка варена в бальзамічному соусі з коричневим рисом і хребтом.
На перший погляд, все неможливе і практично неможливо. Але якщо ви подивитеся на фотографії худого Фергі, я думаю, що є більш мотивація, щоб почати пошук після вашого тіла.
р.
р.