Війна

До Ліз Тейлор.

I Seduced Andy Warhol є насправді фільм, але це не те, що я маю на увазі. Анім – автор картин з Монроєм і творець поп-арту. Всі ці образи канатів, поклоніння знаменитостей та інших рекламних прокладок — його творчий бренд. Але я зацікавив його як людину, яка бачить світ особливим чином, де «Грета Гарбо зійшов з Мушею Міккі». Він був через такі дивні і веселі рекламні рожеві і чорні окуляри, які він виглядав на зірках він любив.

Як мій улюблений Monroe. Найвідоміший секс-символ ХХ ст. Вона відіграла лише шість основних ролей (так, тільки шість, все інше не рахує), але виробники продовжують заробляти гроші на своїй особистості. Тексти пісень, а це означає: Andy's Portrait of Monroe відреагований всім, хто не lazy. Або Елвіс Преслі, цар скеля і рол, чорний голос якого все ще робить мільйони. Або Mao Ze Dong, або ...

Warhol був одним з перших авторів журналів знаменитості. Його журнал був просто і приємно званий інтерв'ю. Він запропонував революційну ідею - зірка інтерв'ю зірки. Б'янка Jagger talks to Calvin Klein, Angelica Houston talks to Mae West і так далі. Ані не проходив фільм, в якому він ще й зірвав. П'ять років тому фільм «Як Девід Бекхем Спас» є продовженням фільму «Анді».

Мода, стиль і розкіш - це лише три елементи на списку хобі Анді Warhol. Протягом свого життя продовжує фарбувати та створювати матеріали про дизайнери, моделі, стилісти та інші знаменитості. Вона була тим, хто виховав Андрію Війну, і виховав його за життя. Коли Анді помер, всі папери говорили про це. У Нью-Йоркі Таймс почався з слів: «Краща робота ворхо»

Наскільки люди Анді пофарбували все життя. Так скажеш ХХ століття у фотографіях. Ви можете вгадати, що це таке.

р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное