Привіт пари

Весна в повному гойдалці: довгоочікуваний прогрів, сонце, синє небо, похил птахів, абсолютно різне повітря, тому свіжа і надихає, що час закохуватися в любові. І так я хотів пам'ятати і повісити фотографії найгарніших, моїх улюблених пар в Голлівуді. Ви повинні прийняти приклад ідеального зв'язку.

Брад Пітт і Анджеліна Джолі, як пара, можливо, втілення мрії багатьох. Що б ви запитали, що ви повинні бути названі першими. Ну і все ж, сексуальна привабливість і неймовірна харизма, ніжність і турбота про один одного з'єднала цю пару на 5 років. Це короткий час, але які пристрасті!

Девід і Вікторія Бекхем. Ця пара може бути викликана самим стильним. Не один розуміє модні тенденції, такі як Вікторія. Немає одного виглядає як гарячий, як Девід. Ідеально доповнить один одного майже 12 років.

Режисер Тим Бартон і актриса Helena Bonham Carter шокує! Ось чому я люблю їх. Вони підходять один одному, як ас і комбінезони. Бартон любить шокувати своїм чорним гумором і феракішними ідеями, а Helena з незвичайними нарядами і гострим язиком.

Ще одна стильна пара, Гавін Россдейл і Гвен Стефані. І рок музиканти. Як обробляється культова музика, стильний одяг, вечірки та їхні діти.

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні. Я не здивився, коли вони почали знайомство. Вони дуже люблять один одного. Але здається, що J. Ло любить соціальні події більше Марка, які повинні супроводжувати її. Попри це, я щасливий протягом 6 років.

Де ми без Аштона Кутчера і Демі Мура? Неважливо, що різниця віку становить 15 років. Важливо, що завжди виглядає весело і весело. Серйозна леді Demi не є оберігати навколо і брати участь в жартах чоловіка, і він в свою чергу не забудеться лікувати дружину з іншим діамантом. Я люблю їх, щоб бути разом незалежно від того, що навіть Брюс Вілліс.

Пара танцювальних акторів Channing Tatum і Jenna Duvon. Я хотів це, як тільки я бачив його в кіно крок вперед. Я думаю, що в їх родинному житті вони танцюють так само, як вони роблять на екрані, з почуттям і в повному обсязі.

Hugh Dancy і Claire Danes. Я любив його і її. Окремо. І коли я дізнався, що вони були разом, я хотів це ще більше. Солодкий, ніжний і сенсорний, навіть щось схоже на один, наприклад, звучання останнього імені.

Ще одна мила пара, Джон Красінський і Emily Blunt. Я не знаю чого. Обов'язки повинні бути відкритими. Вони не отримують багато уваги, вони роблять власний бізнес.

Tom Cruise і Katie Holmes. Повідомляємо, що Том є диктатором і родинним тираном, і Каті є простотою, вони все одно виглядають чудово разом! Не можна завойовувати жіночі серця, 165, ніжність. Він не може! Він жив під одним дахом майже 5 років.

Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية Що пара! Він має специфічне почуття гумору, і вона сміється. Він має серйозну роботу в якості команди, і вона має багато глуздих в музиці. Вони діляться любов'ю подорожі і буддизмом. Вони були підписані, до речі, в Індії.

Нема жінки більш красивою до Матвія Макконагей, ніж Camila Alves. Не людина є більш красивими для Camilla Alves, ніж Матвія McConaughey. Він виглядає абсолютно різним, але все ж виглядає чудово. У вільний час проводять з дітьми на узбережжі океану.

Гаряча пара харизматичної ієр-бардеми і Пенелопа Круз. Я люблю їх як індивідуально, так і разом. Понад 20 років дружби, вони, нарешті, усвідомили, що вони повинні переходити до рівня.
3610Р. 4200Р.

Прохолодний Jason Statham і милий Rosie Huntington-whiteley. Це серце-перервування, що люди люблять "турецьку" вибрати дівчат як "дівчині поруч двері". Так ми маємо шанс.

Leonardo DiCaprio і Бар Рафаель. Так вони виготовляються з одного тіста. І, здається, трохи жаба, на своїх розумах, але все ж разом досить довго. Коли вони одружилися?
1 999 р.

Doves Ben Affleck і jennifer Garner. Як тільки відразу шукайте їх, ви розумієте, що вони всі права, любов, сім'я, діти, робота, відпочинок в природі, з друзями. Солодке, спокійне сімейне щастя. Добре зроблено, Бен, ви picked the right Jenn!
р.

Котушка Беррі завжди мали дробу на чоловічих, особливо якщо вони є моделями. Я не здивився, коли я дізнався, що вона була з Olivier Martinez. Незвичайна пара, але мені подобається.

Пірат Орландо Bloom і ангел Miranda Kerr. Gentle, з прищами на своїх щоках. Здається, що вони завжди мають букет і цукерковий період, і якщо ні, то медовий місяць.

Ця пара стала справжнім сюрпризом для мене! Craig Daniel і Rachel Weiss. Як вони з'явилися разом, і як вони зустрічалися, і як вони раптом зламали? Дуже задоволений.

Фото: just-jared.com, igosip.com, foto-celebrity.com