Brangelina, що говорить це все!

Багато років світ з ніжністю (і з роздратуванням, що приховати) дивиться на парі Пітт-Джелі. Сильні стосунки, цементовані у вигляді різнокольорових дітей, служать досить життєздатним реагуванням на gosip. Але багато хто пам'ятає ті дні, коли Ангі не було зразковою матір'ю сім'ї, і її спрагу за любов і пригоди перевозили руки навколо різних людей.

1994-1995, Дженні Шимітсу

Модель і актриса, Jenny завжди дивився більше, як досить хлопчик, ніж дівчина. Анджеліна не єдиний, хто був її зоряним коханцем: Дженні також мали стосунки з Мадонною.

1996-1997 рр. Іванни Лі Міллер

З ручною Johnny Angelina навіть одружений. Через рік вони відокремили, хоча розлучення було засвідчено лише пару років пізніше. Багато людей пам'ятають це весілля завдяки нареченій в чорному латексі.

1997-1999, Тімоті Хуттон

Шармінг Тімоті не вдалося перетягнути повзучий Ангі під коронкою. Я можу тільки вгадати, хто щасливий...

2000-2003 рр. Біллі Боб Thornton

Цей шлюб привернув увагу мільйонів. Наречена двадцять років старше нареченого, тоді як ситний спосіб життя не сприяє збереженню своєї молоді. Однак пристрасть Анджеліна для нього була справжньою. Татто з іменами одного партнера, пляшки крові партнера, які вони носуть навколо своїх шишок, весілля в кривавих сорочках – так, ці пари були тільки для богів.

2003 р. Колін Фаррелл

Познайомлюся з романтики на множині Олександра. Анджеліна вимагає перерви від неоднозначної шлюбу перед дробленням в нові серйозні відносини.

2003 р. Микола Клітка

Знову нічого серйозного. Пара спробувала приховати ваффрі, але незліченна звичаю Анджеліна поцілунки, не дивлячись на папаратизм, дозволило світ дізнатися про свою справу.

2005– Представництво, Брад Пітт

Brangelina, що говорить це все! Неінтегрований ідеальний шлюб Пітт з універсальним улюбленим Дженніфером Аністон, сім'я, сповнена різнокольорових і гетеросексуальних дітей, засудження друзів і подруг ... Тим не менш, Пітт був першим, і зараз єдиний, людина, чиї діти Анджеліна перевозилися під серцем, і це, здається, краще докази міцності їх відносин.

Фото з Getty Images