Тепер загиблі пари

І тепер я хочу пам'ятати зірку пари, які на жаль зламали. Що відбувається, зустрінеться, будь ласка, око, захоплення, а потім чубчик, і з'ясуйте новинки, що улюблений актор подав за розлучення, обманив, пішов на інший, навіть гірше, якщо він пішов на інший. І це трохи боляче, і іноді дратує, що це відбувається? Чому не такі красиві і успішні люди обираються разом? Я не розумію.

Я чекав, коли Reese Witherspoon і Ryan Filippi подано для розлучення! Ми проживали протягом 7 років, перед тим як ми зустрілися ще 2 роки. Але Райан здавалося нудьком, вирішив фолієві з Аббі Кукурудзя. Акуратно, він запам'ятував свою роль в «Громадянській грі» seducer Sebastian. У нас є діти. Для такої пари не залишить байдужим.

Я був спокійний, і мій улюблений Рейс почав дати Jake Gyllenhaal, я проникла і впала в любов з цією пара, так як тут знову сумні новини: Неприємна причина зловживає і німка. О, пікі Reese вийшов, щоб бути. П'ять.

Мій другий улюблений блондинка, Чарліз Ворон, і таємничо привабливий Stuart Townsend, після 9 років життя разом, вирішив, що вони знали один одного занадто добре і стали як брат і сестра, так що вони вирішили відокремити.

Sandra Bullock і Джессе Джеймс. Вишуканий актор і жорстокий драйвер. Акуратно, Джесс катування по нижчих комплексах і він вирішив знайти друг в дусі, вибираючи для дорослих секс бомби Kat von Dee від голови до ніг в тату.

Richard Gere і Cindy Crawford. За її словами, він не починав з Юлії Робертс, який активно засвоюв його на множині «Жіноча жінка», але Цинда була занадто жорстким і не змусив своїх відносин серйозно. Вона була 25 років в той час, він був 42. Яка серйозність?

Alec Baldwin і Kim Basinger. Mmm, класична розкішна пара. Він є успішним джентльменом, який воліє красиві блондинки. Вона є талановитою акторкою, яка воліє твердих чоловіків. Хто знав Кім мав такий поганий темп?

Санта Барбара зірка Robin Wright and Madonna's most love Sean Penn. Вони прогнозували дуже коротку спілку, але незважаючи на це, вони мешкали майже на 20 років. На жаль, Sean не може заспокоїти свою ходьку природу, яка нарешті руйнувала свої стосунки.
Габаритний зображення

Brad Pitt і Jennifer Aniston. Неважливо, що Brad є з Анжеліною, але назад в 2004 році він був з Jenn і вони були обидва щасливі! Це жито, що тепер Дженніфер не може знайти чоловіка для серйозних відносин. По-перше, після того, як хтось, як Brad, кожен інший, здається Bland.

Єлизавета Хурлі та Хуг Грант. Вони мали дуже тісні відносини. Huey Englishman Hugh зрозумів Liz від половини слова, спійманий її настрій, і вона спробувала шукати його завжди міцною і цілеспрямованою жінкою. Звісно, в одній точці вона була втомлена і знайшла себе впевнений спадкоємця великого пальця, з яким дозволити слабкість.

Дуже молодий Zac Efron і Vanessa Hudgens також зламався після коротких відносин. Він був сором'язливим, вони виглядали дуже красиво разом.

Сусан Сарандон і Тим Робіннес. Ця пара жила близько 25 років, підняла три дітей, а також вирішила розлучення. Я не знаю, що вдарив їх в голову. Я сподіваюсь, що це не сенил.
р.

Девід Аркет і Courtney Cox. Плеч до плеча боролися з вкраденим маніаком у всіх частинах Кричить. Вони проживали протягом 11 років, після чого вони бажали розбитись коротко, щоб зрозуміти себе. Ми отримали його. І нарешті розлучився.

Фото: life.com