Симулятори

Багато зірок блискають на прогулянці полум'я в цілому сім'ї. Це ще не зарекомендувало, чи подарує подарованість або просто, що важливо мати знайомства в кіноіндустрії - але особливо приємно помилуватися парою з зірками та дочками. Краса зрілої і променистої молоді прекрасно доповнять один одному, і любов, з якою ці жінки захоплюють один одного, безумовно, не сумнівається.

Demi Moore і Rumer Willis

Так, Бруце Вілліс, звичайно, мрія будь-якої жінки - смілива, залізна і навіть рятує світ! Але від народження дочок від чоловіка з такою щелепою була занадто смілива навіть для красивого Демі, ви погоджуєтесь. Не може бути як відомо, як її батьки, але бар занадто високий!

Goldie Hawn і Kate Hudson

Одна з найвідоміших пар в Голлівуді. І є зірки першої величини, і ніхто не згадує Кате як дочка Золоті. І світлими світлинами в небі.

Melanie Griffith і Dakota Johnson

Дочка Мелані і Дон Джонсон, Дакота успадкувала не тільки талант, але і рідкісна краса її батьків. Вона більш успішна як модель, ніж актриса. Як і дочки Мура і Вілліса, Дакота буде важко зловити її зіркою та мамою - такі зірки не часто запалюються.

Грузія May Jagger і Джеррі Холл

41696915

Легендарний супермодель з золотистим волоссям, Джеррі в один раз вдалося кільце навіть таким невірним холостям як Mick Jagger. Грузія травень, з її поєднанням чарівності батька та краси її матері, стала привітною преістю для моделювання агентств. Вона популярна як Джеррі в її віці.

Сасан Сарандон і Єва Амуррі

Молода зірка серії безболісно показує своє тіло в "Каліфорнія Продигал" - і що дивно, якщо її мама теж, завжди легко роздягається перед камерами? І прямо так, це гріх, щоб приховати таку красу! Однак, напередодні потрібно перемістити з телевізійних шоу на великий екран, якщо вона хоче зловити її матір'ю!

Келлі і Шарон Осборн

Після сім'ї Осборн, весь світ переконався, що кожен в цій родині трохи божевільний! Але, звичайно, дуже даровано. У світі рок-музики, ніж Келлі.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

р.

Beauty Elette, як і її мама Ісабелла, стала обличчям Lancome. Це не дивно - вони обидва мають надзвичайну жіночну красу, тому добре поєднується з паризьким шиком Ланкоме. Але ми знаємо Ісабелу, перш за все, як актриса - давайте подивимося, якщо Elette гойдалки на блакитному екрані.

Мадонна і Лорди Леон

Дочка Мадонни намагається себе дизайнером і, здається, бути досить успішним. Не Чанель ще, звичайно, але вона має багато часу попереду. По дорозі, це мене, або є Lola трохи embarrassed, що її мама виходила без її штани?

Liv Tyler і Bebe Buel

Мати наших ельвенських князів, звичайно, є також знаменитою людиною, хоча б не всі будуть любити таку популярність. Колишня модель Playboy і легендарна групаі вдалося, проте, дати народження такої краси від Стівена Тєлера - Я дивлю, як вона зробила? Демі Мур хотів би зробити це, теж.

Блайт Danner і Gwyneth Paltrow

350,000 р.

Відомий для своїх ролей в The Tide Lord, Future World, і, звичайно, серія фільмів про жахливу сім'ю Фокер, Blythe майже так добре, як її блондинка дочка.

Фото з Getty Images