Звісно, спідниця - це вічний символ жіночності і істинної прикраси жінок. Тим не менш, багато знаменитостей воліють робити без цього одягу – і він виходить іноді сексуально, іноді дивно, і іноді смішний.
спекотний в Мадриді і чоловіків гарячий. Міллі Кірус вирішив скористатися ситуацією!
На зв'язку з келихами, які б заздрили кота Базилікіо, Леді Гага була одягнена на дотик. Результат був передбачуваний: бідна дівчинка забули дно її чудового стильного шкіряного костюма.
Фергі виступали в цих приголомшливих бронях на відкритті Кубка світу в Південній Африці. Ви не можете сказати, що ці пластини в певній мірі можуть замінити спідницю, але хто з гравців буде об'єктом?
р.
Під час вистави Ріанна на площі Times у листопаді 2010 року було так холодно, що вона мала носити теплий зимовий пуховик. Однак зовнішній вигляд «не штани, але з капелюхом» вийшов досить смішний.
Scandalous Taylor Momsen вже звично шокує всіх з зовнішнім виглядом в нижню білизну. Я думаю, що вона просто не могла знайти пару штанів, які будуть відповідати тим взуттям. Точно.
р.
Jodie Marsh не зношує спідницю з явних причин: вона не потребує одного на роботі, тому відходи грошей на безкорисний елемент гардероба взагалі?
Леді Gaga завжди носити її ноги, починаючи від дна. І до вершини вона не завжди терпить.
Katy Perry співає ode до її улюблених втрачених штанів. О, бой!
Добре, для Памела Андерсон залишити її дно без чохла є частиною зображення. Але чому пекло зношує уггі, скажеш мені?
Telor Momsen капелюхи два речі: носіння штанів і посміхання.
Daisy Lowe обов'язково чув, що Leopard Print є трендом. Але, Дайсі, не в червоній або underpants ... в поєднанні з пальто!
Яка сенсорна спроба приховати від папарази. Ми не помітили нічого, Леді Gaga, піти собі деякі хліба.
Мадонна з Дельце і Губана, особа якого вона нещодавно була. Але це не треба бути настільки важкою на публіці!
р.
Зачіска? Я дрібний.
сонцезахисні окуляри? Я дрібний.
Посмішка? Я дрібний.
Куртка? Я дрібний.
Штани? Штани?! Штани!
Ke$ha якось вирішив, що тіло мистецтва може добре проходити для пари легінсів. У нас немає!
Мадонна проживала занадто багато часу, зберігаючи її аледоки у формі, щоб дати одяг приховати її!
Чому б Jada Pinkett-Smith гойдалки для тукседо, якщо вона не мала пари відповідних брюк?
Фото агентство