Аксесуари

Аксесуари все Іноді вони здатні розвести так нудний і непримітний цибулю, що ви тільки здивовані. Або, навпаки, щоб відірвати всю гармонію образу, варто принаймні трохи занадто багато з ювелірними прикрасами або підібрати щось абсолютно непридатне. Для того, щоб образ, короновані всілякими корисними речами, такими як браслети, кільця та інші речі, для роботи для вас, необхідно навчитися носити ці дуже речі від відомих людей. І найголовніше, перебування в тренді.

Pixie Lott і її соковиті сережки
2413457

Я дуже люблю ігровий образ Піксі на премії «Вибір дітей 2011» в загальному вигляді див. Miu Miu. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сережки (з того ж Miu Miu) відмінно доповнять образ.

Париж Хілтон у склянках з білою рамою та золотою вставкою

Я дуже люблю ці окуляри. Я люблю мінімалізм і фемінні форми. Я люблю їх так багато, що я купую їх. Важко так само, як Париж (від Dior, $150-200), але щось дуже близько до такої моделі. В цілому зображення добре. Без цих красивих келихів, це буде занадто простим.

Cameron Diaz і приголомшливий ремінь

Ремені і ремені можуть іноді зберігати і різко змінити речі на користь. Одягніть прямий максі з поясом та чудовим зображенням, який буде працювати для вас. Приклад Камерона. Дивитися з абсолютно простої маленької чорної сукні і легкої куртки, витягнутий через пояс тільки виграють. Актриса підкресла свою талію і зробила образ більш строгим.

Ріанна і шпилька стиль рім

Є два основні аксесуари в цьому образі. рім, що робить лінію шпинделя Rihanna-style більш чітким. І волосся. В основному її колір.

Blake Lively і витончені сережки

Я не дуже впевнений про доцільність таких сережок у вигляді краплі в такому наряді, але я не буду сперечатися з тим, що вони дадуть елегантність зачіски Blake.
Габаритний зображення

Мішель Трахтенберг зносостійкі келихи

Мода для окулярів з піднятими кутами, ймовірно, ніколи не пройде. Окуляри у вигляді очей кота можна зробити багато. Вони легко додадуть стиль елегантності, жіночності або сексуальності. Залежно від того, що ви зносите їх. Наприклад, вінтажний образ Мікеландла вони дали витонченість і шик.

Париж Хілтон і стильний Highratnik

Це Париж знову (уважно стильно). Цього разу її богемний образ в стилі 70-х дуже зручно доповнюється гайратнік, який, власне, виходить з того ж часу. Я дуже люблю ці волосяні пов'язки, але на жаль, вони не підходять мені.

Chloe Moretz на Chanel

Молода краса в загальному Chanel виглядають. Одягнена Жінка Голий чоловік J12 керамічний годинник (від $ 4000) був приємним доповненням до вигляду кролету.

Стильні аксесуари від Abigail Spencer

Хоча окуляри в чорному рогатому каркасі зношені всім і скрізь аксесуаром, але подивіться на Abigail, на мій погляд, це окуляри, які додають його до монохромної фурнітури. І я не можу допомогти, але згадувати Михайла Корса золото годинник ($250). Ідеально підходить для сукні.

Кім Кардашян і широкий пояс

Кім знає, як носити корсети. Не тільки дуже стильні аксесуари, але і чудовий спосіб приховати недоліки фігури в області талії від цікавих очей.

Фото: zimbio.com, stylebistro.com