Оде з хати

Незважаючи на те, що я поважаю роботу знаменитостей в організації нашого дозвілля, деякі з них викликають таке пристрасне бажання запустити щось важке в екран, коли вони з'являються, що ніхто не відкладає себе. Проте, я заощаджу обладнання і я досить швидко кладаю свій анти-хіт парад знаменитостей тут.

10. Моніка Bellucci

612183 р.

Не дивлячись на те, що він з'явився в «Мальені», ніколи не взяв участь. Мені здається більше і більше, що це не «свідоме обличчя італійської Мадонни», але лише наслідок ботокса. Ми посміхаємо трохи (читати - "симий"), чола не засмучує ("свідомість"), тримайте голову високою так, щоб другий підборіддя не утворився ("свідомість"). В цілому нічого, але культ його зовнішнього вигляду, я див. тут.

9. Навігація Харрісон Форд

Як ми були, як ми любимо. Індіана нашого Джона, Хана Соло, і навіть прихожа роль в Апокаліпсі зараз. Але сьогодні Індіана Джонс є перплексуванням і розпадом – oh, дядько, ви краще малюків, не летять на Бураках.

8. У Дмитро Харатян

Саме те, наскільки шкідливим є початок ролі молодого і зеленого в «Зеленому ванну». Зображення пишної орхідеї курча не може бути застарілим до старого віку. І «Гардемарини» був найбільшим умінням для нього – псевченою славою, очевидно, утримував будь-яке бажання покращити акторський вплив. По-перше, у нас є кілька акторів радянської школи, які будуть грати так погано.

7. Про нас Cate Бланкет

З якою непорозумінням блідо-молотного кейту відіграли одну з двох найбільших красунь «Лорд Кільця» – Королева Галадріель?! Через видатні навички актора? Які дані потрібні, щоб посміхатися мудро через туман і залишитися безшумним? Хейді Клум буде відмінно підходить для цього.

6. Жнівень Крістіна Акілера

Після того, як час, ми всі раді, що співак з потужним голосом з'явився на поп-сцені. Тепер, з звуками знайомих високотехнологічних навантажувачів, ви хочете поспішати в аптеку, щоб купити вугри. Тіред, просто втомлений. Ну і три шари макіяжу розфарбовуються тільки від відстані двадцять метрів, і як тільки фотограф отримує ближче - неприємності, маска Тутанхамуна.

5. Умань Марія-Кате та Ашлі Олсен

Я не хочу, щоб перейти в подробиці, вони не варто. Ви сказали мені одну річ: вони роблять цю качку обличчя з метою, або вони мають таку подовжену, розтоплену рот? О, і ще одне питання: як робити папарази і журналісти, які обробляють їх відрізняти від цих дівчат? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми не соромно обдурити! Крім того, вони також зволожуються, я думаю.

4. У Анастасія Волочкова

Одягнена Жінка Голий чоловік Життєві брови, моностройна пластичність, snobbish snobbery з скрізь - добре, ми з джазу, тобто шкода, від балету. У зв'язку з невідповідністю було швидко забути, ще багато вважають Волочковою балериною. І ви знаєте, що деякі жіночі форуми мають цілу групу інтересів – «Хати Анастасія Волочкова». Серйозно.

3. Мадонна

Так, я знаю, що я шукаю на Святому, і так далі, але я ніколи не був вражений цією беззвучною дівчиною, яка була надзвичайно шокована Puritan America, а також її лежаків. Тепер, звичайно, вона далеко від дівчини, і вже дратівлива до інших - страшні троси м'язів на руках, бігаючи по сцені в її підробках (навіть, вона не виглядає двадцять, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся - це смішно спробувати довести, що ви молодий і красивий, сидячи на близнюках). Поставляючи свою руку на серці, вона не відрізняється від звичайних поп-співак, крім свого досвіду і колишніх «комбатних заслуг». І, звичайно, бюджет я вніс в мої шоу, але я не слухаю гроші.

2. Том Круїз.

Я не тільки тут, я впевнений. Це самооцінка аннойс кожна друга людина на планеті – і решта половина прикрашає його. Щоб бути чесним, кожен рік посмішка менше і менше від "доброго хлопця" і більше від божевільного.

1,1 км Алла Пугачєва

р.

Цей страшний восьминог нашого етапу, переповнення і підняти зірочки - ще один некомпетентний, ніж інший, грубий і неспроможний, довгий втрачений голос і почуття смертності, наші ЗМІ повинні викликати "неординарний, чарівна жінка". Ті, хто пам'ятає, як вона засмагла в кришталево чисте голос до віршів Мандельштама і Пастернака, це непристойно слухати її зачеплення і зруйнувати деякі «Мадам Брошкін».

Фото з відкритих джерел