Від голосування

Проголос продовжується:

Я не можу допомогти, але процитувати один коментар від певного Михайлоа Матова:

“Jennifer Aniston може бути порівняно з Jennifer Aniston. Що б не було. Від неї настає тепла, світла і чарівність реальної жінки. Її чарівна посмішка переплітає будь-яку сумність. Пітт зробив найбільшу помилку свого життя, яка сподівається, що він буде гіркотним, як десятки проходжень, а реалізація втрати надходить до нього. Він став першим чоловіком на планеті, але тепер він зношений Неандертал з спогадами про його колишньої мисливської слави.

Я дивився у чоловіків, які вважають Джолі стандартом краси. Відчувається, що люди стали жертвами безшумної телепропаганди. Не дуже красиво викликати мову. Просто гламурна людина, сильно нагадує її зовнішній вигляд і способи дівчинки легкої поведінки. Як ви знаєте, показати бізнес навіть від Quasimodo зробить проданий продукт. Я впевнений, що справжні цінителі жіночої краси будуть підтримувати мене. Природна краса Дженніфера Аністона за межами змагань.

В Джолі, на відміну від чесної і принципової Аністону, все помилково. Чи є хто-небудь сумніви, що всі ці прийняття нічого, крім PR і остентації? А посол США? Вся чиста водна реклама. Важко допомогти людям, які потребують реклами. Ви не можете засвідчено допомогти дітям, і в той же час, щоб зробити його громадськістю. І це саме те, що Джолі робить. На відміну від Аністона, яка намагається приховати її участь у підтримці дитячих будинків.

Як бачимо, Джолі програє на неімітивний виконавець ролі Рахель Гріна абсолютно все. Тому не складно відповісти на поставлене питання. Звісно Jennifer Aniston! Брад Пітт пошкодить свою частість. ?