Мішок Біркін

Мішок Біркін багато і інший продаж сумки від Hermès явно не тягнеться на новини дня. Що таке Біркін?

Це перша сумка Біркіна, яка коли-небудь належить.
Джейн Біркін сам. У 1984 році Жан-Луїс Думас придумав ідею створення просторого і комфортного сумки для жінок.
Приступи від продажу сумки будуть допомагати жертвам в Японії.

Ця сумка була з Jane на її подорожі. Що робить її особливим? Наклейки, приклеїті під час відвідування різних країн (Хайті, Бурма і т.д.), «запечені» замість музейного вигляду сумки і тализмани вішуються на ньому. Це не колекціонована сумка, як і ті, що зберігаються Victoria Beckham з діамантами та іншими дорогоцінними вставками. До речі, Вікторія має близько 100 пакетів від Hermes, Jane має тільки 4.

Jane на функціональність сумки Біркіна: Біркін - велика шапка, яка економить від дощу. Все, що ви повинні зробити це в сумці і не хвилюйтеся про волосся, отримувати вологу. й

На сайті: Немає краси в сумці, яка не схожа на кішки. Я завжди клеїти наклейки на мої сумки, повісити ювелірні вироби і тализмани. Я не схожий на мій мішок, щоб подивитися всі інші.
15055816

На стриманості: Я ніколи не приніс більше одного мішка з мною. Я думаю, що це достатньо. Я теж не можу змінити сумки, тому я не маю звички володіти десятьма мішками. Сумка, яку я збираю мене, буде з мене довго, де я піду. Я збираю її на площині, і вона буде служити мені, як м'яка подушка.

На поточний мішечок Біркіна: Тексти пісень, а це означає: Це чорний і все ще занадто новий. На ній немає наклейки. Я зносу щоденника в ньому, BlackBerry, фотографії дітей і макіяжу, які в повній дисарії. Але це таке приємне мес, мені подобається.
р.

На популярності Біркіна, реальний і підроблений: Я думаю, що це чудовий, що кожен хоче цей мішок. Я персуад Герм'є, щоб зробити пластиковий Біркін для задоволення, або ще більше задоволення, з картону. Після того, як вона не буде настільки важким. Але якщо люди люблять реальний Біркін, дрібно. Я не бачу нічого страшного про це. Що це таке?

Ви вже можете брати участь у аукціоні.

Фото: vogue.com, tumblr.com