1477
Сині очі.
Коли я був малюком, я мріяв мати сині очі, які були буквально мої ідеї виправити (хоча я не знаю ці слова в часі). І мій мама колись сказав мені, що якщо ви ретельно вимити обличчя милом, очі будуть поступово яскравішими! І я, наїв, купив його! Звісно, звісно, я прийшов до умов мого південного вигляду, але пристрасть до синіх очей залишився.
Для акторів з блакитними очима у мене є особливий, тремтячий настрій.
Джейк Гіленгаал
Яйця виглядає як животик. А свого роду хлопця з сусіднього двору, який не завадить йому від гри всіляких воїнів - ковбойлерів (але не зовсім традиційно) - маньяки в фільмах, таких як «Принц Персії» або «Гір похабний». До речі, він не дуже привабливий, але дуже чарівний і талановитий сестра - Maggie. Це право, до речі.
Павло Ньюман.
Ця ручна людина зникла, але ми все ще пам'ятаємо свої красиві сині очі.
Джерад Лето.
Герад неймовірний. Я ніколи не бачив таких синіх очей у всіх. Більше сказати, він все ще досить талановитий актор і музикант. І реапер, і Swede, і чувак, в цілому.
Р
Хаг Грант.
По-перше, не вболівальник. Але якщо мова йде про найкрасивіших чоловіків, то з усіх куточків, жінки покажуть «Гуююшечка» (не всі, непристойно). Тут буде варто додавати закон Юде до списку, але він і Хугесчанка еквівалентні мені - ручні обличчя, і обидва не ловать абсолютно.
Кріс Піне.
Де ще, крім солодких одноразових мелодрами, може людина з таким зовнішнім виглядом бути знята? «Принцесиські щоденники» та «Поцілунок для хорошого лику» До речі, у 2012 році відбудеться фільм за участю ікони «Москва».
р.
Зак Ефрон.
Коли я бачу його, я хочу проголосувати, "Що мила дитина!"
р.
Закон Юди
Як це може бути синьовидий ангел обдурити на Sienna Miller сама?
Р
Василь Степанов
Ми, нарешті, отримали власний Brad Pitt. Отже, що якщо він грає з усіма, що неспроможність, але синьо-ялена блондинка?
Герард Булер
Яррі реальний чоловік. Ви можете приховати за ним, як за кам'яною стінкою.
р.
Wentworth Міллер
Його погляд приводить мене божевільний, навіть я, скептик, впав під шармом.
р.
164862
Для акторів з блакитними очима у мене є особливий, тремтячий настрій.
Джейк Гіленгаал
Яйця виглядає як животик. А свого роду хлопця з сусіднього двору, який не завадить йому від гри всіляких воїнів - ковбойлерів (але не зовсім традиційно) - маньяки в фільмах, таких як «Принц Персії» або «Гір похабний». До речі, він не дуже привабливий, але дуже чарівний і талановитий сестра - Maggie. Це право, до речі.
Павло Ньюман.
Ця ручна людина зникла, але ми все ще пам'ятаємо свої красиві сині очі.
Джерад Лето.
Герад неймовірний. Я ніколи не бачив таких синіх очей у всіх. Більше сказати, він все ще досить талановитий актор і музикант. І реапер, і Swede, і чувак, в цілому.
Р
Хаг Грант.
По-перше, не вболівальник. Але якщо мова йде про найкрасивіших чоловіків, то з усіх куточків, жінки покажуть «Гуююшечка» (не всі, непристойно). Тут буде варто додавати закон Юде до списку, але він і Хугесчанка еквівалентні мені - ручні обличчя, і обидва не ловать абсолютно.
Кріс Піне.
Де ще, крім солодких одноразових мелодрами, може людина з таким зовнішнім виглядом бути знята? «Принцесиські щоденники» та «Поцілунок для хорошого лику» До речі, у 2012 році відбудеться фільм за участю ікони «Москва».
р.
Зак Ефрон.
Коли я бачу його, я хочу проголосувати, "Що мила дитина!"
р.
Закон Юди
Як це може бути синьовидий ангел обдурити на Sienna Miller сама?
Р
Василь Степанов
Ми, нарешті, отримали власний Brad Pitt. Отже, що якщо він грає з усіма, що неспроможність, але синьо-ялена блондинка?
Герард Булер
Яррі реальний чоловік. Ви можете приховати за ним, як за кам'яною стінкою.
р.
Wentworth Міллер
Його погляд приводить мене божевільний, навіть я, скептик, впав під шармом.
р.
164862