Панасон

Ви коли-небудь дивилися, чому зірки завжди виглядають як мільйон доларів? По суті, вони однакові люди з їх недоліками і проблемами.

Крістіна Акілера
314638

Піксі Лотт.

У той же час у фотографіях вони практично досконалі: шкіра, макіяж, посмішка.

Піксі Лотт.
98229722

Крістіна Акілера
р.

Кім Кардашян

Jessica Сімпс

А потім я торкнувся на дивовижному винахіді, який обіцяє зберегти нас смертністю, для відсутності професійних майстрів в Photoshop. Panasonic Lumix DMC-FP7 може перетворювати зовнішній вигляд протягом декількох секунд. Але ось який шлях...

Спочатку камера відбілює зуби. Ну, це багато! Якщо ви не встигли відбілити зуби до важливої події або просто розмаїти посмішку, цей пристрій дозволить переконатися, що зуби світяться від неонового світла.

Хоча я поселився на щось менш яскравим.

Наталі Портман.

Єва Лонгорія

Кате Босворт.

Черил Колл.
, Україна

По-друге, це фотичні гладкі дрібні зморшки і вирівнює складність. У картинках особа гладка і гладка.

р.

По-третє, параметри камери дозволяють застосувати макіяж! Тональний крем, відтінки, помада, рум'яна – можна вибрати те, що потрібно змінити або додати відразу після зйомки.

(Чому я б вибрав інші відтінки і думав про макіяж в останньому місці)

В цілому, якщо камера пропонує такі незвичайні кольори, як рожевий для цієї тьмяної жінки, я хотів би, щоб додати красу до себе таким чином. Це те, що ви відчуєте себе красивими у всіх фотографіях, тільки якщо ви не захочете життя (навіть більше, ніж жінка в останньому прикладі).

Цікаво, що для них буде весело з фотографіями друзів (особливо чоловіків), дітей та інших живих істот.

Якщо ви працюєте на себе, не переборщіть його, інакше ви ризикуєте виглядати як праска Барбі лялька, а не зірка на червоному килимі. Нарешті, посміхатися частіше і бути собі. Щастя не про те, щоб бути ідеальним ретушеним до рівня Джессіка Сімпсона на фото вище, але про те, що себе.

Бритні Списки.
р.

Фото: Stylelist.com, look.co.uk