Зірки на червоному килимі

При пошуках зірок на червоному килимі, перше, що я завжди звертаю увагу на свої наряди. Я захоплюю, як все добре підібрано, вниз до дрібних речей. Як елегантні і аристократичні вони. Здається, що за лаштунками в повсякденному житті кожна з богемних мешканців Голлівуду виглядає бездоганно і стильно. Але я іноді забув, що стилістики, образотворці, макіяжисти, перукарі працюють над створенням ідеального вигляду на наступний захід, і в реальності деякі можуть не мати власного почуття стилю, або він ніколи не був присутній у всіх.

Britney Spears - це просто магазин безсмачні випадкові люкси. Я завжди дивлюся: «Не є дзеркало в будинку?» З одного боку, звичайно, дивно, що вона зношує себе. І з іншого боку, це великий чорний PR, завдяки якому він знаходиться тільки в диких племенах Тумба-Юмба не відомий.

460277

р.

Курт Кобаїн вдов, Courtney Love. Так, і я хочу назвати його Black Widow, але за зовнішнім виглядом вона виглядає більш схожою на рептилію яскравого кольору, і, звичайно, з отруйним покриттям. Власне, це. Здається, що вона не знає, що ще показати, крім її вже ударної поведінки на сцені і безсмертного способу життя. Я вирішив шокувати аудиторію і зовнішній вигляд.

Серйозний і бізнес-подібний Miranda на екрані, не означає те ж саме в реальному житті. Не зрозуміло, чому вона вибрала таке образ зламаної жінки. Добре, що червоний килим виглядає бездоганно, елегантно і свіжим.

р.

Для всіх, хто любить Дженніфер Гарнер, я трохи розчарував, що актриса випадково виглядає так. Наші жінки розтирають в усі часи, щоб позбутися від своїх робів в домашніх умовах, а американці повинні відштовхуватися “Смішні з розтягнутими футболками!”
Вибрати 42 _

Солодкий і струганий худий в минулому, Misha Barton закохався в любов з тістоподібними горіхами і виросла себе величезні стегна, і з ними втратила здатність адекватно оцінити себе в одному або іншому наряді. Ймовірно вона має крокове дзеркало в домашніх умовах, і, можливо, її зірочка бідна. Ви не можете носити це. Ви не можете!

Марія-Кате Ольсен повинен бути ганчем і гаманець в її минулому житті. Я не знаю більше, ніж пояснити її любов до нарядів, в яких вона виглядає протягом 40 років протягом 24 років. До речі, її сестра Ashley дуже стильно в повсякденному житті, не збільшуючи свій реальний вік.

Роберт Паттінсон тепер не відомий тільки лази, і він все ще ходить в такі прикраси. Чи можна змінити гардероб? В іншому випадку, юнаки незабаром зупиняться зітхання і переключать свою увагу на стильний Taylor Lautner.

р.

712865

Kathryn Zeta-Jones також знаходиться на цьому списку. Тексти пісень, а це означає: Я не вона розумна, але вона втратила своє почуття стилю пізно. Довгий час перебування в Бермудському, де нічого іншого не потрібно, крім купальника і туніки, може вплинути. Велике спасибі Богу, що пристрасть рідко відвідайте Катерину.

3610Р. 4200Р.

Фото: just-jared.com, sociallife.com